سلام
باتوجه به دلائل اقای امیری
من فکر میکنم که برخوردشون صحیح و کافی و مناسب و منطقی هست ازشون تشکر میکنم که جواب خیلی از مسائل رو دادند.
ولی یک انتقاد دارم جناب امیری شما که همه چی روشفاف کردید چرا از روز اول که کاربر حتی با ادرس و اسم شما دامین ثبت میکرد برخوردی نکردید؟
اگر اون موقع برخورد میکردید فکر نمیکردید الان وضعیت بهتر بود ؟
همچنین یک ایمیل برای ارتباط با شخص مورد نظر باید وجود داشته باشه حالا یا در کنترل پنل دایرکتی یا در حسابی که پیش شما باز کردند میتونستید یک خبرنامه برای اینها بفرستین که دامینشون رو سریعا انتقال بدهند وگرنه عواقب بعدیش به عهده خودشون هست.
ولی در کل با توجه شرایط مطرح شده و نیز شرایط کاری ایران من کاملا حق رو به ایشون میدهم . قرار نیست ایشون به اتیش دیگران بسوزنند.
دوستان میفرمایند ایکان !
همون ایکان اگر در ایران نماینده داشته باشه باید از اقدام ایران شکایت کنه که البته نماینده ای نداره و متاسفانه مشکلات به شرکتهای داخلی برمیگرده و به نظرم این شرکتها درست رفتار میکنند.
چون غیر قانونی رفتار کردن یک عده نباید سبب بریدن نون و از بین بردن حیثیت یک شرکت معتبر و خوشنام و با سابقه بشه.
که این مسئله هم باز به همون پله اول یعنی شرایط کاری ایران برمیگرده که قابل انجام نیست.
ضمنا ما یه مشکل بی سوادی هم داریم
قاضی دادگاه ما فرق مویز رو با انگور تشخیص نمیده میخواد در مورد این مسائل (شبکه ، هاست ، دامین ) قانون تصویب کنه و اجرا کنه.
حالا بیا دلیل بیار که چون ایران تحریمه ایشون سایتی درست کردند که بدون تماس و شماره تلفن مستقیم با یه مشکلاتی به پنل خودشون وصل میشه و یک دامین ثبت میکنه. حالا به نظرتون این قاضی میتونه اینها رو تشخیص بده ؟ عمرا !
یه سری مشکلات هست که تحریم شدیم حالا یه عده که کار خیر میکنند و به وسیله دوستی یا اشنایی در بیرون از مرز کریدیت کارت میگیرن و حساب پی پیال ثبت میکنند و از دایرکتی خرید میکنند هم مجرم شناخته میشن
درصورتی که کسی همچین کاری بکنه علاوه بر دستمزدی که میگیره به نظر من باید تقدیر هم بشه. چرا که در این مسئله دو نفر ممکن هست اسیب ببینند (اون هم فقط به خاطر مسائل سیاسی و تحریم ایران ) یکی شخصی که کردیت کارت در اختیار این شخص قرار میده (ممکنه هزارتا انگ بهش بچسبونن که با ایران چه کار داری) و یکی هم خود همین شخص که در ایران کار میکنه ممکنه به خاطر تعویض ای پی اکانتش از دست بره. حالا عوض تشکر و این همه زحمت خوب نیست که با ابرو و حیثیتشون بازی بشه.
من به شخصه از اقدام اقای امیری تشکر میکنم.
موفق باشید.