-
July 16th, 2009, 20:59
پاسخ : وی بی نال !

نوشته اصلی توسط
pishtazweb
یه مورد عرض کنم که دوسمن تازه ثبت شده تا 3ماه میتونه وی بی نال استفاده کنه و حتی اگر گزارش بدند باز هم وی بی نمیبنده
سلام
من این موضوع را نشنیده بودم .
-
-
July 16th, 2009 20:59
# ADS
-
July 16th, 2009, 21:01

نوشته اصلی توسط
a-750
آخرین ورژن 3.8.3 هست از بالای پنل نگاه کردم
آی وب که وحشتناک گیر میده ......
مسئولین بیکارش میرن چک میکنن و میگردن واسه اسکرپیت های نول
یعنی بدون اینکه شکایتی از وی بی بیاد خودشون گیر می دهند؟؟؟؟؟
-
-
July 16th, 2009, 21:10
با سلام و درود ، چندین سایت روی سرور ما VB Null است ! ما هاست وارز نیستیم اما شرکت VB هم به افراد تازه واردگیر نمی دهد و شکایت نمی کند ! من در این چند سال تا کنون شکایتی ندیدم .
جهت دانلود می توانید به سایت vbskin.ir بروید
-
-
July 16th, 2009, 21:20

نوشته اصلی توسط
novinserver
با سلام و درود ، چندین سایت روی سرور ما vb null است ! ما هاست وارز نیستیم اما شرکت vb هم به افراد تازه واردگیر نمی دهد و شکایت نمی کند ! من در این چند سال تا کنون شکایتی ندیدم .
جهت دانلود می توانید به سایت vbskin.ir بروید
من هم خیلی وقت است که شکایتی بابت وی بی نداشتم ولی فکر نمی کنم وی بی به تازه کار بودن یا نبودن کاری داشته باشد. آن طوری که من شنیدم تعدادی نماینده دارد که آنها پیگیری شکایت را انجام می دادند
-
-
July 16th, 2009, 22:06

نوشته اصلی توسط
Nikan
من هم خیلی وقت است که شکایتی بابت وی بی نداشتم ولی فکر نمی کنم وی بی به تازه کار بودن یا نبودن کاری داشته باشد. آن طوری که من شنیدم تعدادی نماینده دارد که آنها پیگیری شکایت را انجام می دادند
فکر نکنم اتفاقی پیش بیاد ! از نظر من استفاده کننده های نال بیشتر از لیسانس دار است
-
-
July 16th, 2009, 22:19
با سلام و درود ، چندین سایت روی سرور ما VB Null است ! ما هاست وارز نیستیم اما شرکت VB هم به افراد تازه واردگیر نمی دهد و شکایت نمی کند ! من در این چند سال تا کنون شکایتی ندیدم .
این انجمن هایی که میگید چندتا عضو دارن
تا اونجا که من میدونم اگه تعداد اعضا زیاد نباشه کاری ندارن
-