با سلام
دوستان عزيز من 2 تا وی پی اس ميخوام , MicroTik , هلندی و جفتش با اين مشخصات
Ram : 128
Hdd : 5 Gig
Port : 1Gig
BandWith : 2Trabyte
لطفا قيمت های خودتنو به من بگيد برای خريد .
با تشکر
با سلام
دوستان عزيز من 2 تا وی پی اس ميخوام , MicroTik , هلندی و جفتش با اين مشخصات
Ram : 128
Hdd : 5 Gig
Port : 1Gig
BandWith : 2Trabyte
لطفا قيمت های خودتنو به من بگيد برای خريد .
با تشکر
سلام میتونم ماهانه 30 تومن هر وی پی اس بدم
با رم 512 و هارد 20 گیگ ماهانه 27000 از لیزوب
کانفیگ پایین تر واسه سرویس هلند موجود نیست Sorry
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
دوستان کانفيگ نميخام فقط به من قيمت بدون کانفيگ بديد
ماهانه 25 تومن هر وی پی اس
دوستان عزيز کسی نيست 2 server رو به من 30 تومان بده ؟
سلام.
2 سرور 30 هزار تومان ؟!
ارزان ترین هزینه پهنای باند در کشور هلند از دیتاسنتر لیزوب قابل خریداری هست که هر ترابایت در بهترین حالت و برای مشتریان قدیمی 6 یورو هست و این یعنی هر ترابایت پهنای باند به تومان در بهترین حالت 9 هزار تومان خواهد بود.
شما 2 سرور میخواید، هر کدام 2 ترابایت پهنای باند و این یعنی 4 ترابایت پهنای باند در کل که هزینش میشه 4 * 9 = 36 هزار تومان که *فقط هزینه پهنای باند هست* !!!
سرور هم هیچ دیتاسنتری رایگان ارائه نمیده پس حداقل 10 هزار تومان برای هر vps حساب کنید که در کل میشه 20 هزار تومان و با مقدار پهنای باند مورد نیاز شما میشه 56 هزار تومان !
این در حالتی هست که سرویس دهنده *هیچ* سودی نبره و در راه خدا به شما سرویس بده ...!
یکم منطقی باشید ... همه چیز رو برای هیچ چیز نخواید، این کار شما فقط خودتون رو زیر سوال می بره
با تشکر.
پاسخ در تاپیک :
http://www.webhostingtalk.ir/f7/20202/
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
حالا شما رو 1 ترا حساب کنيد
سلام.
هر سرور با 1 ترابایت پهنای باند میشه در جمع 2 ترابایت پهنای باند، در این حالت 18 هزار تومان هزینه پهنای باند میشه و 20 هزار تومان هزینه سخت افزار دو سرور مجازی شما که در جمع میشه 38 هزار تومان برای هر دو سرور مجازی شما برای *سرویس دهنده* هزینه خواهد داشت.
در حالت منطقی هیچ کس دلیلی برای تجارتی نداره که کمتر از 15 درصد بهش سود برسونه پس 38 + 15% = 44 هزار تومان در بهترین حالت!
فکر کنم خودتون هم میتونید این حساب کتاب های سر انگشتی رو انجام بدید و به نتیجه برسید
با تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)