نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 67

موضوع: ثبت دامين بين المللی به صورت 100 در 100 آنلاين

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت دامين بين المللی به صورت 100 در 100 آنلاين

نقل قول نوشته اصلی توسط khudeman نمایش پست ها
    من حرص نمیخورم بلکه نگرانم که چنین کار زشتی را دیگران هم باب کنند و وضعیت بی اعتبار و منزلزل ثبت دامنه و هاستینگ ایران را خرابتر از آنچه هست بکنند.
    دوم اینکه اون قوانینی که بخشی از آنرا در اینجا گذاشتید ربطی به بررسی محتوای دامنه نداره و باز هم مربوط به همان اطلاعات هویز است.
    سوم اینکه به فرض هم که چنین قوانینی بگذارید کار خلاف و غیر قانونی است. چون شما حق وضع قوانین مرتبط با دامنه را ندارید و باید صد در صد پیرو قوانین icann باشید.
    الحمدالله که من پیش شما دامنه یا هاست یا هر خدمات دیگه ندارم.

به نظر من بقيه فروشنده ها هم بايد با مشتريان اينچنينی که هيچ رد و نشونی از خودشون به جا نميزارن و هدفشون اين هستش که خودشون درآمد خودشون رو داشته باشن و پای ديگران رو گير بندازن برخورد کنن. و البته اگر نکنن هم يکروزی پای خودشون گير ميفته. به خاطر اينکه يکی از مشتريهاشون اطلاعات دامينش رو اشتباه وارد کرده و ردی از خودش نزاشته جز اطلاعات فروشنده.
    هر فروشنده موظف هستش اطلاعات خريدار خودش رو داشته باشه و هر خريدار هم موظف هستش قبل از خريد قوانين رو مطالعه کنه.
    بله ما هم تابع قوانين Ican هستيم و اتفاقا قواين ican هم تابع اطلاعات whois درست برای دامين ها هستش و تمام رجيسترر ها هم موظفن دامين هایی که whois غلط دارند رو suspend يا delete بکنن.
    اين قوانين که من لينک دادم هم ما تنظيم نکرديم. default هستش و شما الان هر پنل ديگه رو هم چک کنيد تابع اين قوانين هستش.
    بازم خدا رو شکر که شما پيش ما دامين نداريد :دی چون خلاف قوانينمون ميرفتيد جلو و کلاهمون ميرفت تو هم. چون شما هر چی من ميگم اينا از اول بوده حرف خودتون رو ميزنيد.

التماس دعا
    با تشکر
    علی امیری
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

2. تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)