-
January 25th, 2011, 01:34
عضو انجمن
فروش گواهینامه SSL از شرکتهای C.O.M.O.D.O و GeoTrust و Godaddy با قیمت نازل... !
Godaddy
Standard SSL - 35,000Tooman/Y
خرید
GeoTrust
RapidSSL - 25,000Tooman/Y
خرید
RapidSSL Wildcard - 150,000Tooman/Y
خرید
QuickSSL - 65,000Tooman/Y
خرید
QuickSSL Premium - 120,000Tooman/Y
خرید
C.O.M.O.D.O
PositiveSSL - 24,000Tooman/Y
خرید
پیشنهاد ما به شما SSL از سایت Godaddy میباشد
** توجه دامنه های .ir به هیچ وجه قابل قبول نیستند. حتی طبق مذکرات ما با شرکت انگلیسی GlobalSing این شرکت حاضر به ارائه خدمات به دامنه ملی نشد.
برای رفاه حال دوستان 15درصد تخفیف بر روی هر ssl داده خواهد شد.
کد : WHT15OFF
تاریخ پایان اعتبار : 31/01/2011
ویرایش توسط s.w.a.t : January 25th, 2011 در ساعت 01:57
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2011 01:34
# ADS
-
January 25th, 2011, 04:18
پاسخ : فروش گواهینامه SSL از شرکتهای C.O.M.O.D.O و GeoTrust و Godaddy با قیمت نازل... !
من یه رپید اس اس ال دارم ولی نمیدونم چرا verify نیست
امکان داره بهم انداخته باشن ؟ یا همه ssl هارو verify نمیکنند ! خواهش میکنم کمک کنید میدونم که این بحث ربطی نداره ولی من حتی ایمیل هم زدم بهشون گفتند درسته و مشکلی نداره !
-
-
January 25th, 2011, 12:59
عضو انجمن
پاسخ : فروش گواهینامه SSL از شرکتهای C.O.M.O.D.O و GeoTrust و Godaddy با قیمت نازل... !

نوشته اصلی توسط
lvlehrad

امکان داره بهم انداخته باشن ؟ یا همه ssl هارو verify نمیکنند ! خواهش میکنم کمک کنید میدونم که این بحث ربطی نداره ولی من حتی ایمیل هم زدم بهشون گفتند درسته و مشکلی نداره !
احتمالا اس اس ال شما از طرف GeoTrust باطل شده. باید یکی دیگه تهیه کنید.
یا اگه همینی هست که تو امضاته باید تمام عکسها کدهای جاوا فلش ها از https سایت شما یا سایت سرویس دهنده لینک بخورن
موفق باشی
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
January 25th, 2011, 15:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad

سایت شما بدون نیاز به تایید باز میشه! verify هست!
-
-
January 29th, 2011, 19:51
عضو انجمن
باسلام خدمت همه
هدف از بالا آوردن تایپیک فقط یادآوری این هست که کد تخفیف تا روز 31م ماه ژانویه بیشتر اعتبار ندارد.
موفق باشید
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
February 12th, 2011, 02:47
عضو انجمن
Godaddy
Standard SSL - 35,000Tooman/Y
خرید
GeoTrust
RapidSSL - 25,000Tooman/Y
خرید
RapidSSL Wildcard - 150,000Tooman/Y
خرید
QuickSSL - 65,000Tooman/Y
خرید
QuickSSL Premium - 120,000Tooman/Y
خرید
C.O.M.O.D.O
PositiveSSL - 24,000Tooman/Y
خرید
پیشنهاد ما به شما SSL از سایت Godaddy میباشد
** توجه دامنه های .ir به هیچ وجه قابل قبول نیستند. حتی طبق مذکرات ما با شرکت انگلیسی GlobalSing این شرکت حاضر به ارائه خدمات به دامنه ملی نشد.
10درصد تخفیف بر روی هر خرید داده خواهد شد(به مناسبت دهه فجر).
کد : FAJROFF
تاریخ پایان اعتبار : 12/02/2011
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
February 19th, 2011, 20:27
عضو انجمن
دوستانی که میخواهند از SSL برای ورود به سرور مثلا مثل این https://server.domian.com این امکان وجود دارد.(فقط برای سرور اختصاصی و مجازی) موقع ثبت نام Hostname را در قسمت دامنه وارد نمایید
موفق باشید
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
February 24th, 2011, 19:25
-
-
February 24th, 2011, 21:14
عضو انجمن
تنها راه ارتباطی با من:
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2011, 21:03
ایا من الان SSl خریدم و بعد خواستم هاست عوض کنم چی باید کنم چون من دنباله هاست هستم هاستی که الان دارم .. اصلان راضی نیستم ..
میخوام عوض کنم دنباله هاست هستم هاست با قدرت که Anti Attacke باشه و Down نشه
ولی میخوام الان SSL کنم به نظر شما بعد از تهیه هاست SSL کنم یا الان کنم بعد مشکل پیش نمیاد برای انتقال
-
-
February 25th, 2011, 21:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hOsTinG
ایا من الان SSl خریدم و بعد خواستم هاست عوض کنم چی باید کنم چون من دنباله هاست هستم هاستی که الان دارم .. اصلان راضی نیستم ..
میخوام عوض کنم دنباله هاست هستم هاست با قدرت که Anti Attacke باشه و Down نشه
ولی میخوام الان SSL کنم به نظر شما بعد از تهیه هاست SSL کنم یا الان کنم بعد مشکل پیش نمیاد برای انتقال
مشکلی نداره. تعویض میکنیم براتون.
تنها راه ارتباطی با من:
-