حالا این Intel pro رو از کجا گیر بیاریم .. ؟ من که سرچ کردم جایی پیدا نکردم اینو بفروشن
حالا این Intel pro رو از کجا گیر بیاریم .. ؟ من که سرچ کردم جایی پیدا نکردم اینو بفروشن
بازار ایران ، طبقه سوم
دوستان من دارم میرم یه کارت شبکه بگیرم که تست کنم اگه امکان داره یه خورده بیشتر راهنمایی کنید .
چه برندی بهتره 3com یا intel و مدل خاصی هست که بهتر تو این کار جواب داده رو معرفی کنید.
سلام دوستان
رفتیم 2 تا کارت خریدیم یکی intel pro 1000 mt و یک هم intel pro 100 که اولی رو گذاشتیم برای شبکه و از دومی می خوایم برای اینترنت ازش استفاده کنیم . intrl pro 1000 mt رو شناخت و نصب کرد اما دومی رو نشناخت درایورش رو نداره که بشناسه . سیستم نصب شده اما دومین کارت رو نمیشناسه . ایا میشه درایورها شو اپدیت کرد که دومی هم بشناسه و ما مجبور نشیم دوباره هزینه کنیم برای خریدش . ؟ میشه مثلا یک برند دیگه مثل 3com نصب کرد ؟ البته اگه مدلش رو می دونید لطفا راهنمایی کنید .
ویرایش توسط teamnet : January 26th, 2011 در ساعت 15:58
VMware vSphere Hypervisor 4.1
از اینجا Drivers & Tools و Driver CDs بین کارت شبکه شما اونجاست دی ال کن و ...
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
دوست عزیزم با تشکر ترجیحا رفتیم یکی دیگه از همین لن ها خردیم راحت کردیم خودمونو ... حالا یه سئوال من دو کارت لن در esx داریم یکیش قرار مودم وایمکس ایرانسل وصل بشه و یکی دیگه هم کابل مربوط به شبکه که به سوئیچ وصل میشه .
سئوال با توجه به اینکه مودم دارای ای پی ثابت نیست ما چطوری می تونیم گت وی رو در کارت دوم تعریف کنیم که به اینترنت وصل باشه ؟
یه ویندوز ادد کنید
اینترنت رو از اون بگیرند
نیاز به نصب ویندوز نبود خوشبختانه قابلیت nat رو داشت اما یه موضوع جالب تو کارت شبکه با هم دیگه کار نکردند و هر وقت هر دو رو با هم میزاریم سیستم بوت نمی شد ...
برادر ما هم میخاهیم بخریم نتیجه رو نمی گید با دو تا کارت شبکه ای که خریدید مشکل حل شده یا هنوز هم مشکل دارید
خوب ما نصب کردیم با موفقیت اما اینم بگم شدیدا به سخت افزاز حساسه راحت بگم سه هفته وقت ما رو گرفت از هارد و رم و مادربورد گرفته تا سی دی رام هم حساسیت نشود میده البته من هر دو نسخه رو داشتم هم ESXi و ESX ترجیحا مورد دوم رو نصب کنید در کل در شبکه داخلی خیلی عالی کار میکنه و ما یک ویندوز و یک لینوکس نصب کردیم استفاده می کنیم .
مشکلی داشتید بگید اگه کارتم خواستید بگید من براتون ردیف می کنم چون واقعا بد پیدا می شه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)