رضا جان مهم نیست
این کاربران بهتر هست از جایی خرید کنند که بهشون هاست نامحدود میده ماهی 9900 و بعد کل دیتا و هاستشون بعد از چند ماه می پره
15 هزار تومان برای 365 روز فکر کنم میشه حدود 41 تومان در روز
الان با تاکسی مصافت بین یک خیابان با خیابان بعدی را بخوای بری میشه 200 تومان
اگر نتونید واسه هاستتون روزی 41 تومان هزینه کنید بهتر هست از فکر سایت زدن خارج بشید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
اینی که میگی 1 ساله روشم 1بار هم قطع نشده ویل من با صحابش دعوام شده وگرنه عمرا عوض نمی کردمش...شما هم قیمتاتون تخیلیه واسه همین مشتری معروفی ندارید...توهم نگران من نباش داداشی واسه من هاست زیاده
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
داداش من احترامت واجب اما من باقالی نیستم با دوستم هاستینگ داشتم قیمتارو هم خوب بلدم در گذشته هاست سرور مال منو کامبیز بود که امتیازمونو فروختیم به شرکت ایده پرداز عصر پارسه پس فکر نکنید با هالو طرفین
قیمت رو برای این دوستان کیفیت سرورشون تعیین می کنه.
مثلا اگه به شما 10 گیگ هاست دانلود بدن 5 هزار تومان راضی هستی؟ قطعا کسی که به شما این سرویس رو می ده پورتش 1 گیگ نیست و حالا فرض کن 20 تا سایت دانلود دیگه هم رو این سرور باشه و همه هم لیچ نی کنن و ... .خدا به داد مسی برسه که داره فایل شما رو دانلود می کنه.
نمی خوای اینجوری هزینه کنی از پارسا اسپیس بگیر 200 گیک رو ماهی 4 تومان می ده ولی ... .![]()
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
داداش من میخام با 10000 تومان ماهیانه هم 10گیگ هاست دانلود و 200 mb هاست لینوکس داشته باشم اونم با کیفیت خوب حالا کی بهم هاست میده؟
هاست دانلود هر 1 گیگ فقط بین 1000 تا 1500 تومان هست که 10 گیگ آن میشه حدود
10 تا 15 هزار تومان در ماه
200 مگ هم نسبت به سرویس دهنده از سالی 10 تومان هست تا 30 تومان
امیدوارم یک میزبانی مناسب برای سایتتون پیدا کنید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
شما معلوم هست چقدر وارد هستید که میزان کیفیت سرویس های یک هاستینگ نسبت به سایت های رو آن هاستینگ میسنجی
این جور فکر کردن یعنی مغزت داخل چشمت هست![]()
چشم بدخواهم کور از دیدار هاست گرفتیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)