سلام
من مشتری های زیادی دارم که از تورنت استفاده میکنن و فایل های اوپن سورس دانلود میکنن (لینوکس هم میشه با تورنت دانلود کرد)
آخه چه ربطی داره بیت تورنت یک پروتکل هست من ربطش با کپی رایت رو نمیتونم متوجه بشم
بطور مثال چاقو تو خونه ی همه پیدا میشه - هم میتونی استفاده نادرست داشته باشی هم درست !!!!
کسی که چنین مصرفی داره یعنی اینکه اکثر مواقع در حال مصرف پورت هست - این باعث میشه کیفیت کار پایین بیاد برای سایر یوزر ها (در نتیجه پورتش رو مثلا به 50Mbps محدود میکنم {البته همیشه این مقدار رو در دسترس خواهد داشت}) - من هیچ سیستم مانیتورینگ پهنایی روی این سرور ندارم در نتیجه میتونن هر چقدر دوست دارن دانلود کنن و هر چقدر دوست دارن آپلود کنن (از نظر حجمی)
ببینید FDC اومده به کل سرور هاش پهنای باند نامحدود داده (من تا به حال اگه زیاد مصرف کرده باشم 9TB بوده {این یعنی یوزر هایی کم مصرف هم هستند} بطور مثال چنین پهنایی برای دیتاسنتر 30 دلار هزینه داره
ولی کسی که در ماه 330TB مصرف داره شاید برای دیتاسنتر 3000 دلار هم هزینه داشته باشه - ولی FDC میانگین گرفته و بطور مثال رو سرور من این پورت رو داره 200 دلار میده
شما میری از سینگل هاپ درخواست پورت نامحدود میکنی (100% اونا فکر میکنن شما میخوای در ماه حداقل 150TB رو مصرف کنی و در نتیجه بله یک قیمت بالا میگن)
سیاست کاری FDC تو این قضیه عالی بوده و من و مشتری هام راضی هستیم
موفق باشید