نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: درخواست آفر برای سرور با پهنای باند نامحدود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن info_dlsong آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    1,118
    تشکر شده در
    685 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست آفر برای سرور با پهنای باند نامحدود

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

برای اینکه این انجمن اطلاعات غلط به خوانندگان ارائه نکنه توضیحات زیر رو در پاسخ به معانی ارائه شده توسط شما tukanet ارائه می کنم:

معنی کلمات به صورت 100% باهم تفاوت داره و این تفاوت بسیار جدی هست که اگر بهش دقت نشه میتونه بهونه خوبی برای افراد غیر معقول باشه که شما رو بازی بدند.

کلمه Unmetered به این معنی هست که شما محدودیتی در استفاده از مقدار پورت سرور خودتون ندارید (مقدار مصرف شما *شمارش* نمیشه) و در نتیجه اگر برای مثال 100Mbps سرعت اتصال سرور شما هست و شما به صورت 24/7 این سرعت رو تحت فعالیت قرار بدید و به اصطلاح cap کنید، شما قادر به استفاده مقدار 33 ترابایت پهنای باند خواهید بود.

همینطور در موارد زیر که مفهوم unmetered در آنها به کار رفته، توضیح کامل بدین شکل خواهد شد:

10Mbps Unmetered = ~3300 GB Transit
    100Mbps Unmetered = ~33 TB Transit
    1Gbps Unmetered = ~330TB Transit
    10Gbps Unmetered = ~3300TB Transit

پس کاملاً مشخص هست که شما محدودیت *دارید* ولی این حدودیت در چهارچوب سرعت اتصال سرور شما خواهد بود و از طرف سرویس دهنده شما محدودیتی ارائه نشده که البته این مورد در حالی هست که شما Dedicated transit داشته باشید و نه shared که به این مورد هم باید دقت بسیار زیادی بشه!

مفهوم کلمه نامحدود کاملاً مشخص هست، یعنی شما هیچ محدودیتی ندارید، پس نتیجه می گیریم که برای مثال اگر 100Mbps سرعت اتصال سرور شما باشه، شما میتونید حتی 100TB پهنای باند هم استفاده کنید که البته این مورد امکان پذیر نخواهد بود چون نهایتاً 33 ترابایت اطلاعات قادر به رد و بدل شدن در محدوده 100Mbps سرعت اتصال هست.

نتیجه گیری نهایی این هست که کلمه Unlimited دروغی بیش نیست و افرادی که از این مفهوم استفاده می کنند (همانطور که در پاسخ قبل عرض کردم) یا خودشون از اشتباهی که می کنند مطلع نیستند و یا قصد کلک زدن در تجارت دارند که در هر دو حالت از نظر من نباید به این اشخاص اعتماد کرد!

با تشکر.
    سلام
    میگم آریا جان بیا به اینا هم ایمیل بزن لینک این پستت رو بده (مطمئنا از پستت استقبال ویژه ای میشه)

اینکه شما هرچی دوست داری دانلود کن تو فرهنگ ایران میشه نامحدود (اگه اینجوری باشه از آی اس پی بگیر تا خیلی دیتاسنتر های دیگه اشتباه میکنن و طبق توصیه شما نباید ازشون سرویس گرفت

حرفت برام سنگین تمام شد آخه میام یک سرور میگیرم 800 فقط برای اینکه پهنای باندش unmetered یا به اصطلاح رایج مردم نامحدود هست

چرا سریع نظر میدید واقعا جالبه - من پهنای باندی میدم که کاربرم هر چی دوست داشت آپلود کنه و هر چی دوست داشت دانلود کنه (این سرویس برای خیلی ها مفید هست) حالا هر چی میخوای اسمش رو بزار
    نامحدود / محاسبه نشده
    حالا من دچار اشتباه شدم
    یا قصد کلک زدن دارم

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

من فردا میرم قرار دادم با آی اس پی رو لغو میکنم آخه حواسم نبود یک مگ نامحدود خریدم (حتما طرف کلاه برداره)
    ویرایش توسط info_dlsong : January 23rd, 2011 در ساعت 23:57
    Email: hamihost [at] gmail (dot) com

2. تعداد تشکر ها از info_dlsong به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)