1 سرور مجازی میخوام از المان با اپتایم تضمینی ( اگه سرورهاتون ماهی چند بار Down میشه یا مشکل براش پیش میاد خواهش میکنم افر ندید .
رم 256 /128 - هارد هرچی کمتر بهتر - دیتاسنتر شناخته شده باشه - پورت 1 گیگ - ویندوز هم باشهروی اپتایم خیلی تاکید دارم
1 سرور مجازی میخوام از المان با اپتایم تضمینی ( اگه سرورهاتون ماهی چند بار Down میشه یا مشکل براش پیش میاد خواهش میکنم افر ندید .
رم 256 /128 - هارد هرچی کمتر بهتر - دیتاسنتر شناخته شده باشه - پورت 1 گیگ - ویندوز هم باشهروی اپتایم خیلی تاکید دارم
ویرایش توسط pm2008 : January 23rd, 2011 در ساعت 19:17
اپتایم 99.9% تضمینی ، پورت 100mbit ، پهنای باند نامحدود ماهیانه 18,000 تومان !
قانون پهنای باند در مورد سرورهای مجازی ما :
قانون بالا در دیتاسنتر گیگا برای ما اعمال خواهد شد و در دیتاسنتر هتزنر به شما 250 گیگابایت پهنای باند می دهیم !Unlimited traffic: No additional costs due to traffic (if average traffic consumption continuously exceeds 10 Mbit/s over a timespan of at least 5 days the connection is switched to 10 Mbit/s).
با سلام و احترام
خدمات ميزباني و ثبت دامنه تهران سرور |سرور اختصاصي|سرور مجازي|هاستينگ حرفه اي|ثبت دامنه
موفق و پيروز باشيد
سلام
در خدمت شما هستیم با اپتایم 99 درصد و پورت 1 گیگ
سرویس 256 با 30 گیگ هارد ماهانه 21000 تومان
سرویس 512 با هارد 60 گیگ ماهانه 33000 تومان
مایل بودید پیام خصوصی ارسال کنید
ممنونم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
من 10 گیگ هارد بیشتر نمیخوام. رم هم 128 کافیه .
پکیج های المان ما از 256 استارت میخورن.
اگر مایل بودید در خدمتتان هستیم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
با سلام
سرویس درخواستی رو میتونم از دیتاسنتر NetDirekt ارائه بدم
آپتایم : 99.5%
VPS/VDS1 - NetDirekt - Ram : 256MB
HDD : 30GB
Bandwidth : 350GB
Port :1Gbps
Price : 13000T/M
موفق باشید
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
سرور
سرور های مجازی حرفه ای
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)