دوستان من یک پیشنهاد دارم.
در مورد اجرایی بودن طرح خیلی مطمئن نیستم ولی تصور میکنم از بین همه راههای موجود معقولانه تر هستش.
1- شرکتهایی هستند که کار پرداخت اینترنتی رو بوسیله یک رابط در خارج از کشور انجام میدهند. ( اون شخص اقامت دائم داره و خوب امین و امانتدار باید باشه )
2- به این شرکتها پیشنهاد همکاری بدیم و یک پنل برای ما بگیرند.
3- دامینها به نام همین شرکتها ثبت بشه و تعهد بدهند که از نام دامین و امتیازی که دارند سو استفاده نکنند.
4- ولی رمز عبور و سایر مدارک شناسایی برای ورود به کنترل پنل دامنه رو به صاحب اصلی در ایران (یعنی مشتری نهایی ) تحویل بدهند.
یعنی دامین به نام یک شرکت دیگه ثبت شده است و موقع whoise گرفتن اسم صاحب اصلی نمایش داده نمیشه ولی قانونا در ایران متعهد شده که این دامین رو به ایرانیان میفروشه و به هیچ وجه خیانت در امانت نمیکنه.
این دامین امانت هست و این شرکت باید تعهد بده که از نام دامین سو استفاده نکنه و به محض موعد تمدید دامنه با صاحب اصلی دامین در ایران تماس بگیره و پرداختش ور انجام بده.
همچنین مشتری هم تعهد بده که با چیز میز ان وارد پنل دامنه بشه و اگر با IP ایرانی وارد شد مسئولیت عواقبش به عهده خودش باشه. و موقع تمدید هم پول رو به صورت ریال به حساب شرکت داخلی واریز میکنه.
این روش فکر میکنم بهترین روش ممکن باشه ولی شرکتی که اینقدر معتبر باشه هست ؟
دوما این روش انجام شدنی هست ؟
نظر شما دوستان عزیز چیه.
ممنون میشم توضیحات لازم رو بدید.
با تشکر