ما سرویس های ویندوز رو روی Netdirekt ارائه میدیم
و سرویس های لینوکس رو در Hetnzer
ما سرویس های ویندوز رو روی Netdirekt ارائه میدیم
و سرویس های لینوکس رو در Hetnzer
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
کسی از ایشون سرویس داره کیفیتش چه جوری هست نحوه تحویل دادن سر موقع می دن یا نه
در کل راضی هستید یا نه
ممنون می شم صادقانه جواب بده
ویرایش توسط SatSat : February 18th, 2011 در ساعت 14:30
من سه ماهی هست که از سرورشون خدمات میگریم و همین الان یه وی پی اس لینوکس دیگه سفارش دادم و هفته دیگه هم میخوام یکی دیگه ازشون بگیرم.
پشتیبانی خوب و اخلاق خوب باعث شده به کارشون 20 بدم .
فقط یکم تو ارائه سرویس تاخیر داره اونم میزاریم به اینکه امروز جمعه بوده و من سفارش دادم ولی در کل من کاملا از خدماتشون راضی هستم . خیلی راضی هستم .
ر.فارسی / پشتیبانی 24 ساعته / شرکت پارس سرور - شماره ثبت :12903
▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net
agha mohsen adame khosh barkhord va khobi hastan
vali faghat man ye taghaza dashtam az dostan ke ye mojasame bozooorge badgholi az ishon besazan
man ke to in 4 rooz nesfe moham sefid shod
albate hanouz ham montazere zohoreshon hastim
ویرایش توسط baranblog : February 23rd, 2011 در ساعت 12:20
شما اجازه می دهید که خود مشتری لینوکس مورد نظرش را نصب کنه ، چون خیلی مهم هست برام !!!
خیر ، بگید چی می خواهید ، ما نصب می کنیم
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
به دستم نرسیده
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
به دستم نرسیده
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
اومیدم سفارش بدیم سایت بالا نمیاد !
کسی از این آقا محسن خبری نداره؟ من هم تیکت گذاشتم 10 ساعتی جواب نداده بود.بعدش هم سایتش بالا نمی آید. پینگ هم نمیده. یعنی داره سرورش را جابجا میکنه؟
خوب اگه بخواد همین برنامه برای مشتری ها هم تکرار بشه چی؟
از دوستانی که از ایشون سرویس گرفتند تقاضا میکنم بگویند سرویسشان الان فعاله یا نه؟
اگه ایشونو دیدید بگین سرویس من هم از کار افتاده موبایلشون که یه هفته خاموشه
سرویس من هم از کار افتاده... سایت هم بالا نمیاد... موبایل شون هم خاموشه و کلا بدون هیچ اطلاعی غیب شدن ایشون! چرا هاستینگ ایران اینطوریه؟ از هر کی سرویس میگیری 1 هفته کار میکنه فقط!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)