I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
بله درسته، اما اگر با خط ايرانسل 707 رو بگيريد هزينه ای نداره.
اما کلا پشتيبانيش چیزی نيست که بشه روش حساب کرد. خودتون بايد گليم خودتون رو از آب بيرون بکشيد.
برای اپراتور 3 بله. اما کلا قانون کشور هستش که اينترنت پر سرعت در حال حرکت نشه استفاده کرد. چون ميخوان رديابی کنن. حالا اينکه اونجا چی کار کنن و چی بشه معلوم نيست.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
این های که اینا میدن در حقیقت wireless هست چون wimaxi که نشه در حال حرکت ازش استفاده کرد wireless میشه
مثل این میمونه بری یک آنتن نانو 5 بگیری بزاری بالا پشت بوم
از همه ی دوستان تشکر میکنم.
من ساکن شهرقدس هستم و ترجیح دادم از WiMAX استفاده کنم ، ADSL پارس آنلاین دارم اما جای جدیدی که می خوام برم تلفن نداره بعد مشکل من اینه که در طول روز چند جا باید برم و به اینترنت دسترسی داشته باشم.
شانس ما مبین نت اینجا سرویس نمیده و تا شهریور 90 میاد اینجا ، به نظر خودم اینجا WiMAX استفاده کننده ی آنچنانی نداره ، به نظر شما اگر مصرف کننده کم باشه کیفیت سرویس مطلوب تر نیست ؟
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
من ایرانسل 512کیلو دارم و سرعتش 50-60ک هست و راضی ام. (سمت میدان ولیعصر و میدان هروی)
اگر بخوام از مبین نت بگیرم، از همین مودم ایرانسل میشه استفاده کرد؟
روی مودم چطوری میتونم سیگنال مبین نت را بگیرم و تست کنم؟
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
برای این وایمکس رو برای کاربرای در حرکت خیلی سخت میگیرن چون میشه خیلی راحت از اون برای سامانه ی کنترل یه راکت یا موشک استفاده کرد .
نیست ایران هم خیلی موشک ساز داره :دی
ایرانسل داخل تهران خوب هست من بچه خواهرم داره خوب استفاده میکنه قطعی هم نداره! در مورد مبین نت اطلاع ندارم کسی لینکی چیزی داره به ما بده؟ ممنون
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
میخوای وایمکس یا وایرلس بگیری مبین نت خوبه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)