-
January 23rd, 2011, 14:46
-
تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2011 14:46
# ADS
-
January 23rd, 2011, 15:02
عضو دائم
پاسخ : درخواست آفر برای سرور با پهنای باند نامحدود

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
بهتر هست پایین صفحه هر دو سایت رو هم بخونید:
giga-international این هست توضیحش که پایین همون لینک قابل مشاهده هست:
Unlimited traffic: No additional costs due to traffic (if average traffic consumption continuously exceeds 10 Mbit/s over a timespan of at least 5 days the connection is switched to 10 Mbit/s).
همینطور leaseweb هم از کلمه Unmetered استفاده کرده و نه unlimited که بالا توضیح داده شد.
پس باز هم برمی گردیم به business gimmicks
با تشکر.
آریا جان ، الان خیلی دیتاسنتر ها هستند که به شما پورت میدن با این شرایط که هر مقدار که دوست داشتی مصرف کن
و این یعنی نا محدود یعنی محدودیتی تعریف نشده برای استفاده ، خوب کجای این مورد رو شما مشکل داری ؟
البته کلک بعضی دیتاسنتر ها رو قبول دارم که میگن unmetered یا unlimited ولی پایین پیج میزنند که از فلان مقدار به بعد پورت محدود میشه
ولی بعضی دیتاسنترها هم واقعا کاری به مقدار مصرف شما ندارند ، و این یعنی نا محدود ، بدون محدودیت
این حرف شما هم کلنجار رفتن با کلمات هست ، unmetered یعنی چیزی که اندازه گیری نمیشه و در نتیجه دیتاسنتر هم نمیتونه مقداری تعیین کنه
unlimited هم یعنی این که محدودیتی گذاشته نشده ، پس باز هم کاربر هر مقدار که نیاز داشته باشه مصرف خواهد کرد
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2011, 20:48
سلام.
برای اینکه این انجمن اطلاعات غلط به خوانندگان ارائه نکنه توضیحات زیر رو در پاسخ به معانی ارائه شده توسط شما tukanet ارائه می کنم:
معنی کلمات به صورت 100% باهم تفاوت داره و این تفاوت بسیار جدی هست که اگر بهش دقت نشه میتونه بهونه خوبی برای افراد غیر معقول باشه که شما رو بازی بدند.
کلمه Unmetered به این معنی هست که شما محدودیتی در استفاده از مقدار پورت سرور خودتون ندارید (مقدار مصرف شما *شمارش* نمیشه) و در نتیجه اگر برای مثال 100Mbps سرعت اتصال سرور شما هست و شما به صورت 24/7 این سرعت رو تحت فعالیت قرار بدید و به اصطلاح cap کنید، شما قادر به استفاده مقدار 33 ترابایت پهنای باند خواهید بود.
همینطور در موارد زیر که مفهوم unmetered در آنها به کار رفته، توضیح کامل بدین شکل خواهد شد:
10Mbps Unmetered = ~3300 GB Transit
100Mbps Unmetered = ~33 TB Transit
1Gbps Unmetered = ~330TB Transit
10Gbps Unmetered = ~3300TB Transit
پس کاملاً مشخص هست که شما محدودیت *دارید* ولی این حدودیت در چهارچوب سرعت اتصال سرور شما خواهد بود و از طرف سرویس دهنده شما محدودیتی ارائه نشده که البته این مورد در حالی هست که شما Dedicated transit داشته باشید و نه shared که به این مورد هم باید دقت بسیار زیادی بشه!
مفهوم کلمه نامحدود کاملاً مشخص هست، یعنی شما هیچ محدودیتی ندارید، پس نتیجه می گیریم که برای مثال اگر 100Mbps سرعت اتصال سرور شما باشه، شما میتونید حتی 100TB پهنای باند هم استفاده کنید که البته این مورد امکان پذیر نخواهد بود چون نهایتاً 33 ترابایت اطلاعات قادر به رد و بدل شدن در محدوده 100Mbps سرعت اتصال هست.
نتیجه گیری نهایی این هست که کلمه Unlimited دروغی بیش نیست و افرادی که از این مفهوم استفاده می کنند (همانطور که در پاسخ قبل عرض کردم) یا خودشون از اشتباهی که می کنند مطلع نیستند و یا قصد کلک زدن در تجارت دارند که در هر دو حالت از نظر من نباید به این اشخاص اعتماد کرد!
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2011, 21:55
عضو انجمن
ویرایش توسط info_dlsong : January 23rd, 2011 در ساعت 22:57
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
-
تعداد تشکر ها از info_dlsong به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2011, 22:22
عضو انجمن
اریا جان از نظر تئوری ، یعنی چیزی که واقعیت داره رو کامل توضیح داده و نقصی وجود نداره.
خوب منظور از unlimited در واقع نامحدود نیست ، در اصل به معنی بدون محدودیت هستش . تو دنیا چیزی نداریم که نامحدود باشه
.
و همچنین دوستانی هم که منظورشون اینکه که سرویسی که میدن هیچ محدودیتی نداره.
میشه گفت بازی با کلمات هستش
ویرایش توسط iNicz.Com : January 23rd, 2011 در ساعت 22:26
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2011, 22:50
عضو انجمن
ما هیچ کلکی توی کارمون نیست نه تجاری نه ایرانی نه سیاسی
پهنای باند نامحدود وجود دارد .
FDCSERVER OFFERS THE BEST DEAL ON BANDWIDTH ON THE PLANET
دیتا سنتر پهنای باند نامحدود میده و روزی 3 ترابایت هم مصرف دارم
عکسشو هم میتونم براتون بفرستم . واقعا هم نامحدود است
fdc دیتا سنتری است که پهنای باند نامحدود واقعی - بدون قوانین خاص میده
ما از 24 ساعت روز پورت 12MB/S همیشه خدا پر است تنهای کاری که میکنم سر وقت هزینه سرور پرداخت میکنم .
خواستید آفر تقدیمتون کنم
ویرایش توسط DeltaGostar : January 23rd, 2011 در ساعت 22:57
-
تعداد تشکر ها از DeltaGostar به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2011, 22:53
عضو انجمن
از نظر فنی منم موافقم ولی اینکه میگن به این افراد اعتماد نکنید برام جالب بود (دنیایی پر از بی اعتمادی)
بی نهایتی وجود نداره ولی به نظر شما چه واژه ای استفاده کنیم
پهنای باند : محاسبه نشده
برای کار بر سوال پیش نمیاد؟
-
-
January 23rd, 2011, 22:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
info_dlsong
از نظر فنی منم موافقم ولی اینکه میگن به این افراد اعتماد نکنید برام جالب بود (دنیایی پر از بی اعتمادی)
بی نهایتی وجود نداره ولی به نظر شما چه واژه ای استفاده کنیم
پهنای باند : محاسبه نشده
برای کار بر سوال پیش نمیاد؟
آقا جان حرص نخور شما
ما شالله سواد دارن که
We have saved our customers millones of dollars by offering unmetered internet connectivity and data Transfer ,
The are no extra bandwidth usage fee . overage fee or hidden fee
همون تیکه که برچست زدم یعنی کلکی توی کار نیست و هزینه اضافه نیست و نمیگرن
ویرایش توسط DeltaGostar : January 23rd, 2011 در ساعت 23:03
-
تعداد تشکر ها ازDeltaGostar به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2011, 23:56
سلام.
جای چونه زدن و برخورد مستقیم کردن، این انرژی رو صرف می کردید که پاسخ بنده رو *دقیق* بخونید!
هر جا که نام بردید گفتند Unmetered و نگفتند Unlimited و شما دارید چونه چیزی رو می زنید که من هم همونو میگم... ؟!!
درضمن، این که یک کلمه معادل فارسی بازاری خوبی نداره یا معادل فارسی روان و راحتی نداره، دلیل میشه که از کلمات اشتباه استفاده کنید ؟!
سعی کنید به مطلب برسید، چونه زدن تخصص اصلی ایرانی ها هست که فقط فرسایش ایجاد می کنه ... دنیا این موارد رو نمی پسنده، یکم اصلاح کنید خودتون رو 
با تشکر.
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
ما هیچ کلکی توی کارمون نیست نه تجاری نه ایرانی نه سیاسی
پهنای باند نامحدود وجود دارد .
FDCSERVER OFFERS THE BEST DEAL ON BANDWIDTH ON THE PLANET
دیتا سنتر پهنای باند نامحدود میده و روزی 3 ترابایت هم مصرف دارم
عکسشو هم میتونم براتون بفرستم . واقعا هم نامحدود است
fdc دیتا سنتری است که پهنای باند نامحدود واقعی - بدون قوانین خاص میده
ما از 24 ساعت روز پورت 12MB/S همیشه خدا پر است تنهای کاری که میکنم سر وقت هزینه سرور پرداخت میکنم .
خواستید آفر تقدیمتون کنم
بازم شما ...
بله، من یک سرور میخوام، قیمتش اصلاً مهم نیست، مشخصات سخت افزار هم برام مهم نیست ولی شرط زیر رو داشته باشه:
من پهنای باند *نامحدود - Unlimited* می خوام و در نتیجه بتونم روی سرعت 10Mbps حدود 6 ترابایت پهنای باند استفاده کنم و اگر نشد، شما موظف هستید هزینه پرداختی بنده رو پس بدید.
اگر موجود هست بفرمایید و شماره حساب رو هم بدید تا 1 ساعت دیگه پرداخت میشه.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید
-
January 24th, 2011, 00:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
جای چونه زدن و برخورد مستقیم کردن، این انرژی رو صرف می کردید که پاسخ بنده رو *دقیق* بخونید!
هر جا که نام بردید گفتند Unmetered و نگفتند Unlimited و شما دارید چونه چیزی رو می زنید که من هم همونو میگم... ؟!!
درضمن، این که یک کلمه معادل فارسی بازاری خوبی نداره یا معادل فارسی روان و راحتی نداره، دلیل میشه که از کلمات اشتباه استفاده کنید ؟!
سعی کنید به مطلب برسید، چونه زدن تخصص اصلی ایرانی ها هست که فقط فرسایش ایجاد می کنه ... دنیا این موارد رو نمی پسنده، یکم اصلاح کنید خودتون رو
با تشکر.
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
بازم شما ...
بله، من یک سرور میخوام، قیمتش اصلاً مهم نیست، مشخصات سخت افزار هم برام مهم نیست ولی شرط زیر رو داشته باشه:
من پهنای باند *نامحدود - Unlimited* می خوام و در نتیجه بتونم روی سرعت 10Mbps حدود 6 ترابایت پهنای باند استفاده کنم و اگر نشد، شما موظف هستید هزینه پرداختی بنده رو پس بدید.
اگر موجود هست بفرمایید و شماره حساب رو هم بدید تا 1 ساعت دیگه پرداخت میشه.
با تشکر.
جاده ای بی نهایت
ماشینی که 100کیلومتر در ساعت بیشتر سرعت ندارد
شما میخواهید 200 کیلومتر در یک ساعت بپیمایید
آیا این بینهایت بودن جاده را نقض میکند؟
-