نصب اولين سايت نهايي شد: iRname.Com |
مشکل سايت redreseller هم رفع شده و سرعت سايت بالاتر رفته.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
نصب اولين سايت نهايي شد: iRname.Com |
مشکل سايت redreseller هم رفع شده و سرعت سايت بالاتر رفته.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
موفق باشید .
انشاالله کی عمومی میشه این نسخه ؟
یک سوال دیگه : من تو یکی از تاپیک ها دیدم شما ذکر کرده بودید این سیستم قرار اوپن سورس ارائه بشه ، درسته ؟
ما میتونیم این سیستم رو نصب کنیم و یونیت رو از جای دیگری تهیه کنیم ( یعنی این سیستم رو وصل کنیم به سیستم یک ریسلر دیگر ؟ )
ماژول بانک پارسیان برای این سیستم هم نصب میکنید ؟
هزینه ان ؟
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
کد باز منتشر ميشه بله.
اگر تونستيد اين کار رو بکنيد از نظر ما مانعی نداره.
ولی اين سيستم بر اساس يونيت کار نميکنه اصلا. بر اساس api ما که به epp خود nic متصل ميشه کار ميکنه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
برای هر ماژول بانکی 70000 تومان دريافت ميشه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
آقای امیری من تماس گرفتم. لطفا مشکل را پیگری کنید چون ثبت دامنه ir را متوقف کردم تا از این سامانه استفاده کنم. یوزر منتظره. با تشکر
سلام
آقای امیری لطفا سایت ما رو هم پگیری کنید:
http://zarinnic.ir
ممنون
سلام
کجا تماس گرفتيد آقای منصوری ؟
سايت شما آماده هستش. بهتون pm زدم که اکانتتون رو شارژ کنيد و بعد از تست اولين دامين پيام خصوصی بزنيد که اطلاعات ورود به پنل مديريت بهتون بدم.
سلام
کار شما همونطور که گفتم تو ليست کارها هستش برای انجام.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
با شرکت تماس گرفتم و پس از بوق صحبت کردم.
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
اقای امیری من پنل رد ریسیلر را شارژ کردم.
وقتی به سایت پرداخت مراجعه میکنم پس از مراحل انتخاب دامین و .. به صفحه پرداخت آنلاین متصل میشوم. بعد از آن درگاه بانک پارسیان را انتخاب میکنم. بعد که پول را پرداخت کرد و تایید آن در زرین پال اومد،وقتی روی دمه مربوطه کلیک میکنیم که به سایت خودمون برگردیم هیچ اتفاقی نمیفته و صفحه سفید میشه . وقتی هم آدرس را نگاه میکنید میبینید که هنوز در زرین پال هستید. لطفا پیگیری کنید. من یک هفته است ثبت دامنه ir را متوقف کردم.
سمت اسکريپتتون مشکلی نيست.
شايد اون لحظه خطا داده. دوباره تست کنيد و آدرس اون صفحه ای که سفيده رو برام پيغام خصوصی کنيد.
اگر هم خيلی عجله داريد و سفارشاتون بالا هستش دامين هاتون رو از همون روش های قبلی شارژ کنيد تا مشکل اين حل بشه.
در خدمتتون هستيم.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
جناب امیری 2بار تست کردم. 2بار پول دامین اومد توی زرین پالم. توی 2روز مختلف هم تست کردم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)