-
January 22nd, 2011, 15:23
عضو جدید
پاسخ : پیج رنک ها آپدیت شد !

نوشته اصلی توسط
shamimi
kنکنه رفتی تو بلک لیست ؟
از کجا میشه فهمید رفتم توی بلک لیست؟؟؟
چه کارهایی موجب بلک لیست میشه؟؟؟
-
-
January 22nd, 2011 15:23
# ADS
-
January 22nd, 2011, 15:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vahid67
مهمترین عاملش اینکه سایتتون رو تو فاصله های کم (واسه گوگل حدود 1 ماه) به صورت زیاد و پی در پی تو Add your URL to Google ادد کنید...
-
تعداد تشکر ها از WinDesign به دلیل پست مفید
-
January 22nd, 2011, 16:15
مال منم صفر شد قبلا همین 0 هم نبود :دی
یه سوال فنی پیج رنک به چه دردی میخوره ؟ باعث میشه لینک ها تو گوگل بیاد تو صفحه اول ؟ مثلا من اگه پیج رنکم 3 باشه نسبت به رقبا جایگاه بهتری دارم تو موتور جستجوگر ؟ یا این ربطی به پیج رنک نداره و باید روی tag ها کار کنم تا بهتر سرچ بشه سایتم ؟
-
-
January 22nd, 2011, 16:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
مال منم صفر شد قبلا همین 0 هم نبود :دی
به نظر من 11 تا پیج رنک داریم. 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 که هیچی. ولی اگه تازه دامین رو ثبت کرده باشید و سایت نو نو باشه پیج رنک شما - هست. (یعنی حتی 0 هم نیست.) حالا شما باید امیدوار باشین که این پیشرفت باز هم ادامه داشته باشه 

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
یه سوال فنی پیج رنک به چه دردی میخوره ؟ باعث میشه لینک ها تو گوگل بیاد تو صفحه اول ؟ مثلا من اگه پیج رنکم 3 باشه نسبت به رقبا جایگاه بهتری دارم تو موتور جستجوگر ؟ یا این ربطی به پیج رنک نداره و باید روی tag ها کار کنم تا بهتر سرچ بشه سایتم ؟
یکی از مزایای پیج رنک بالا داشتن پز دادن هست:دی...
وقتی کسی عنوانی رو سرچ میکنه نتایج به این صورت هست که:
اول، مطالبی که عنوانشون مطابقت بیشتری با عنوان سرچ شده داشته باشه.
دوم، اگر چند عنوان سایت باشن که عنوان مطالبشون مثل هم باشه، سایتی بالا تر قرار می گیرد که 1- زود تر ایندکس شده باشد. 2- پیج رنک بهتری داشته باشد.
البته میشه گفت مورد اول مهمتره (به نظر من....)
شما اگه می خوای تو صفحات اول گوگل باشی باید عنوان مطالبت رو خوب و درست انتخاب کنی....
خوب و درست یعنی اینکه پر کاربرد ترین کلماتی که جستجو میشن رو تو عنوان بگوتجونی اما عنوان خیلی طولانی نشه...
تگ هم بسیار تأثیر گذاره.... ولی باز هم تأثیرش به عنوان مطلب نمیرسه یعنی اگه عنوان مطالب رو درست انتخاب کنی خیلی خیلی تأثیر گذاره...
بحث سئو بسیار مفصله که ان شالله تا چند روز آینده یه تاپیک اختصاصی میزنم واسش و راه های افزایش آمار رو توش میزنم....
-
تعداد تشکر ها از WinDesign به دلیل پست مفید
-
January 22nd, 2011, 16:50
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
vahid67
از کجا میشه فهمید رفتم توی بلک لیست؟؟؟
رنك سايتتون اگر 0 هست كه تو بلك ليست نيستيد.
ولي اگر n/a هست ، امكان داره كه تو بلك ليست باشيد و بايد چك كنيد.
رنك n/a در بيشتر مواقع به دليل اين هست كه وقتي ربات گوگل براي رتبه دهي قصد بررسي سايت شما رو داشته به دليلي مثل داون بودن سرور يا عدم دسترسي و ... متوقف شده و...
-
-
January 22nd, 2011, 17:50
عضو جدید
نه مشکلاتی که دوستان گفتن ندارم یه پلاگین دارم که خودش اتوماتیک sitemap رو آپدیت می کنه ... یه پلاگین هم برای seo دارم ... خود گوگلم فکر کنم روزی یکبار میاد sitemap رو دانلود می کنه... و هر 2 -3 روز هم تعداد لینک های ثبت شده در نت افزایش پیدا می کنه که اختلافش با کل لینک ها حدود 100 تاست...
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
ولی چه مردیه الکسا روزی یه بار منو آپدیت می کنه....
-
-
January 22nd, 2011, 18:23
-
-
January 22nd, 2011, 18:43
عضو انجمن
یه فروم دارم که پیج رنکش شده 3
با 15000 پست
-
-
January 24th, 2011, 02:42

نوشته اصلی توسط
WinDesign
به نظر من 11 تا پیج رنک داریم. 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 که هیچی. ولی اگه تازه دامین رو ثبت کرده باشید و سایت نو نو باشه پیج رنک شما - هست. (یعنی حتی 0 هم نیست.) حالا شما باید امیدوار باشین که این پیشرفت باز هم ادامه داشته باشه
یکی از مزایای پیج رنک بالا داشتن پز دادن هست:دی...
وقتی کسی عنوانی رو سرچ میکنه نتایج به این صورت هست که:
اول، مطالبی که عنوانشون مطابقت بیشتری با عنوان سرچ شده داشته باشه.
دوم، اگر چند عنوان سایت باشن که عنوان مطالبشون مثل هم باشه، سایتی بالا تر قرار می گیرد که 1- زود تر ایندکس شده باشد. 2- پیج رنک بهتری داشته باشد.
البته میشه گفت مورد اول مهمتره (به نظر من....)
شما اگه می خوای تو صفحات اول گوگل باشی باید
عنوان مطالبت رو خوب و درست انتخاب کنی....
خوب و درست یعنی اینکه پر کاربرد ترین کلماتی که جستجو میشن رو تو عنوان بگوتجونی اما عنوان خیلی طولانی نشه...
تگ هم بسیار تأثیر گذاره.... ولی باز هم تأثیرش به عنوان مطلب نمیرسه یعنی اگه عنوان مطالب رو درست انتخاب کنی خیلی خیلی تأثیر گذاره...
بحث سئو بسیار مفصله که ان شالله تا چند روز آینده یه تاپیک اختصاصی میزنم واسش و راه های افزایش آمار رو توش میزنم....
پس فکر کنم به این صورت باشه که پیج رنک باعث میشه لینکا سریع تر ایندکس بشن در گوگل و هر لینکی هم که زودتر ایندکس شه در صفحه اول سرچ میاد ... درسته ؟
-
-
January 24th, 2011, 10:07
عضو جدید
چرا سايت alexa باز نمي شه من با 2 تا isp چك كزدم
-