رضا جان منظورت رو متوجه نشدم یعنی چیمثلا این سایت فیل هست koole .ir ولی هم خودش هم لینکاش تو گوگل میادخود اسم سايت فيل شده
رضا جان منظورت رو متوجه نشدم یعنی چیمثلا این سایت فیل هست koole .ir ولی هم خودش هم لینکاش تو گوگل میادخود اسم سايت فيل شده
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
خير نمياد ! دقيقا مثل همين سايت دوستمون براي من باز ميشه
Koole.ir - Kool E
لينك بالا رو ببين
اسم سايت رو هم اگه تو گوگل بنويس صفحه ف مياد.
همینی که جناب rezash گفتن صحیح هست ! سایت شما ***** شده ولی چون هاستتون از ایران هست اینجوری شده ...
خیلی ممنون از نظرات همه دوستان
حالا یک سوال : حتما برای رفع ***** باید ثبتش کنیم ؟ و تو ارشاد تعهد بدیم !؟
آیا می تونم پسوند را عوض کنم و جوری توی وگل وب مستر عوضش کنم که لینک های گوگل از بین نره ، و به رنک سایت ضرر نخوره ، اونم الان که تقریبا موقع رنک دادن گوگل هست ؟
یا برم دنبال رفع ***** ، البته مشکلی از لحاظ ***** نداریم ، ولی نمی خوایم به اسم شخص خاصی ثبت بشه
با تشکر از همه دوستانی که وقت گذاشتند
1-
.ir همین دومین 5 6 ماهی هست روی همین سایت پارک بوده و لینک ایندکس شده هم داره تو همون پنل گوگل وب مستر هم هست همون را جایگزین کنم مشکلی نداره که ؟
2- برای ریداکت 301 دومین اصلی باید از پنل دومین استفاده کنم ، اگه ممکنه کمی راهنمایی کنید
3- به نظرتون قبل از این کارها ایمیل بزنم برای *****ینگ یا فایده ای نداره
با تشکر بسیار فراوان
اگر سایتتون مورددار نیست به نظر من برید دنبال رفع فیـلترینگ !! شاید یه تاپیکی یا مطلبی هست که اگر حذفش کنید از فیـلتر در بیارن سایتتون رو
مسئله اینجاست که برای رفغ فول باید ثبت بسه سایت
ثبت کنی که بهتره سایت تون یه سایت رسمی میشه![]()
سلام
من وبلاگم 4روزه که ازطرف گوگل ***** شده نمیدونم دلیلش چیه،کسی کمکم میکنه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)