-
January 18th, 2011, 12:39
یه اتفاق عجیب درباره سرور! کسی نظری نداره؟
سلام به همه.
سرور من هر روز حدود ساعت 12:30 ظهر برای15-10 دقیقه به شدت سنگین میشه یه طوری که هیچ کدوم از سایت های روی سرور باز نمیشه. گاهی اینقدر شدیده که سرور باید حتماً ریست بشه. این موضوع در حدود 2-3 ماه هستش که هر روز اتفاق میافته. میخواستم ببینم کسی نظری در این باره نداره؟!
در واقع خودم یه نظری دارم و میخواستم بدونم که آیا چنین چیزی امکان پذیره؟؟ آیا امکانش هست که کسی با هک کردن من به سرور دسترسی پیدا کرده باشه و طبق یه برنامه ای که روی سرور نصب کرده، هر روز سرور سر این ساعت به عنوان یه سرور نامه های spam عمل کنه و واسه همین باشه که اینجوری سنگین شده؟
اگه واقعاً چنین اتفاقی افتاده باشه چجوری میتونم بفهمم؟؟؟
-
-
January 18th, 2011 12:39
# ADS
-
January 18th, 2011, 12:52
پاسخ : یه اتفاق عجیب درباره سرور! کسی نظری نداره؟
logfile ها رو از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل و بد از اتفاق چک کن ببین کدوم سرویس فشار میاره، اونجوری راحت تر میشه کمک کرد
-
-
January 18th, 2011, 13:08
عضو انجمن
احتمالا يک cron job ای داره سر اون ساعت اجرا ميشه که Load بالایی داره.
اگر اينه که يا اصلاحش کنيد يا تيکته تيکش کنيد يا بندازيد برای ساعت های وسط شب
-
-
January 19th, 2011, 04:39
ممنون از شما دوستان عزیز. اما چطوری میتونم بفهمم که cron job هایی که در این ساعت شروع به فعالیت میکنن دقیقاً چیه؟
طی برسی که من کردم سرور در این ساعت به شدت read و Write بالایی داره. روی سرور حدود 140 تا سایت وجود داره. البته خیلی فعال نیستن و 90% سایت ها شاید روزی 2-3 تا بیننده هم ندارن. اما شاید سرور سر این ساعت شروع به تهیه log و گزارش گیری سایت ها میکنه و این باعث میشه که این اتفاق بیافته؟
-
-
January 19th, 2011, 07:23
عضو دائم
cron job ها رو چك كنيد.
کد:
cd /var/spool/cron; grep . * /dev/null
-
-
January 19th, 2011, 09:19
عضو انجمن
اگر سایت حجمی روی سرور دارید (مثلا بالای چند گیگ) یه فکری به حالش بکنید
اصولا بک آپ گرفتن از سایتهای بالای یک گیگ توصیه نمیشه (بهتره فایلها رو جدا کرد و از دیتابیس و سایر موارد بک آپ گرفت)
-