در حقیقت این ها همون برنامه هایی هستند که در هاست ویندوز هم استفاده می شوند.یعنی روی هاست ویندوز هم همین جوری یک ویندوز ایکس پی یا ... می ریزند و بعد هم این ها رو نصب می کنند.اونجا فرق اینها مهمه.ولی برای شما که می خواهید روی کامپیوتر شخصی نصب کنید فرقی نمی کنند.البته ومپ و ایزی پی اچ پی به صورت پکیج عمل کرده و آپاچی و Mysql و phpMyadmin رو براتون نصب می کنند.همچنین شما می توانید این 3 تا رو دونه دونه هم نصب کنید.پس آپاچی مثل اون دو تای دیگه تنها کار نمی کند.phpMyadmin ایران رو تحریم کرده و برای دانلود مستقیم اون نیاز به ... ان دارید!
بله.یک دامین مثل \\localhost:... بهتون تعلق می گیره که هر وقت اون رو تو آدرس بار مرورگرتون تایپ کنید سایت رو میارهبا اين كار مي تونم مثلا يه دامين شخصي تو كلمپيوتر خودم داشته باشم
نیازی به آپلود نیست.کافیه فایل های سیستم مدیریت محتوای نیوک رو کپی کنید به پوشه "www" همون جایی که برنامه رو نصب کرده ایدو بعد مثلا سرويس قالب نيوك رو آپلود كنم..؟
کاملا مثل یک سایت عمل می کند.هر نوع تغییراتی می شه اعمال کرد.اصلا طراحان قالب همین جوری قالب طراحی می کنند.یعنی مثلا یک تغییراتی اعمال می کنند و بعد می رند ببینند چطور شده و ...ميشه تغييرات هم داد..؟ مثلا يه چيزه دلبخواه اضافه كرد..؟
برای انتخاب هاست هم من به شما پیشنهاد می کنم که از لیست زیر هاست خود را انتخاب کنید
ضرب المثل "من اینقدر پول ندارم که جنس ارزون بخرم رو که شنیده اید!"
Web Hosting Iran