سلام..
مرسي از همه دوستان ؛ دوستمون arix اطلاعات خوبي بهم داد تو پستي كه تو صفحه اول داده بودن..
منم فك مي كنم كه از نيوك استفاده كنم بهتر باشه ؛ چون هم به نظز ساده تر مياد نسبت به جوملا..
حالا دوستان يه سوال هم داشتم كه من اگه بخوام همه اينا رو توي سه هاست رايگان تست كنم بايد چي كار
كنم؟ مثلا شما فرض كنيد كه يه جا باشه كه به من مثل يه سايت واقعي هاست بده و من بتونم آزمايشي
روش كار كنم.. مثلا قالب رو روش آپلود كنم.. كلا قبل از اين تو CP سايت خودم برم اُونجا كار كنم..
و اين كه قالب هاي نيوك رو از PHP-Nuke مي تونم تهيه كنم..؟ ممنون از همه شما
نيوك ويرايش 8.2
بفرما ! یوزر و پسورد هم مشخص هست من سایت خودم رو جم کردم به دلیل شخصی این هم برای تست قالبها بود که میخواستیم بدیم به دست مشتری ها
فقط کافی هست که شما سرچ کنید "قالب نیوک"
بهتر هست شما رو یک هاست رایگان نصب کنید ،چون الان دست رسی به هاست ندارید.
مرسي دوست من.. ممنون
اگه سايت بزنم و از نيوك استفاده كنم كنترل پنل من اين شكلي ميشه..؟
از كجا هاست رايگان تهيه كنم..تو رو خدا گيفا رو نگين كه خيلي عجيبه و بدرد نمي خوره.. ممنون
نیوک از 2 سال پیش که نسخه 8.3 رو بیرون داد یکی دو تا باگ بیشتر پیدا نشد که آن هم ربطی به نیوک نداشت و ادیتور جدید که نیوک با سیستم ادقام کرد مشکل داشت..
حالا وردپرس ایمن: میشه بفرمایید چرا در عرض 2 ماه 2 تا نسخه بیرون داد و هر ماه یک نسخه بیرون میده؟ اصلا تمام نسخه هایی هم که کیلویی بیرون میده فرقی با دیگری نداره جز امنیتی!! یعنی کیلویی باگ داره ایشون.بهتره به جدیدترین نسخه ایشون که خودشون نوشتن برای امنیت هست توجه فرمایید! تمام این نسخه ها برای سرپوش گزاشتن بر باگها و ایرادات امنیتی هست و اتفاقا تو انجمنشون خیای ها شاکی بودند چرا به جای دادن پک و آپگرید امنیتی همش نسخه بیرون میدید! همین نشون میده کلا ایراد امنیتی داره و مجبورند هر دفعه کل سیستم رو بازبینی کنند و کار از یک آپگرید و پک میگزره!
و مورد بعدی میشه بفرمایید وردپرس با ان عظمت و قدرتش چرا هنوزم نتونسته علت اصلی بالا رفتن یکدفعه ای منابع سرور رو پیدا کنه و جلوش رو بگیره؟ یعنی کسی که ان رو نوشته با وجود اینهمه نسخه جدید چرا نمیتونه جلوی سنگینی بیش از حد وردپرس رو بگیره؟
فعلا تنها سیستمهای معروف استفاده در ایران همین نیوک و وردپرس هست و بقیه سیستمها کمتر استفاده میشه و در دید نیست..اگر هم بین نیوک و وردپرس انتخاب کنید وردپرس جوک سال هست!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)