دوستان لطفا راهنمایی کنید.
آیا اکنون مثل قدیم می توانیم در هندل خودمان دامنه ای را ثبت کنیم و پرداخت توسط نماینده انجام شود؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
آیا اکنون مثل قدیم می توانیم در هندل خودمان دامنه ای را ثبت کنیم و پرداخت توسط نماینده انجام شود؟
پس اگه یک نماینده بخواد یه دامنه را دودره کنه می تونه؟ ( در هندل نماینده قرار می گیره نه هندل خودمون؟)
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
این شیوه امکانش هست؟
شارژ هندل Nic.IR
شما از سايت نماينده هم که ثبت کنيد تو پنل خودتون ثبت ميشه.
ميتونيد از سايت های اس ای شانزده صفر يک - ثبت آنلاين دامين ملی يا پرشين رجيستر - خدمات ثبت و پرداخت آنلاين دامنه هاي ملي اقدام کنيد.
روش شارژ هندل هم تا عيد پابرجاست (فعلا)
عصرنت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی
ویرایش توسط amiri113 : January 18th, 2011 در ساعت 20:25
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
خیر! وقتی موقع درخواست ثبت دامین هندل دامین رو شما (مشتری) بذارن مشکلی پیش نمیاد.
+
کسی از نماینده ها + ریز نماینده ها حوصله دردسر ثبت تو پنل خودشو نداره!
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
علی IR هستیم
PersianRegister.ir
مرسی از راهنمایی ها.
منتها من می خواستم به نوعی خودم برای دیگران پرداخت انجام بدم. نو.عی ریسلری . مثلا از شیوه ای کهع در لینک زیر آمده یونیت بخرم
شارژ هندل Nic.IR
و
1) یونیت بخرم و برای دیگران پرداخت کنم و در هندل خودشان ثبت بشه.
2)برای دامنه های خودم یونیت خریده تمدید یا مستقیم رجیستر کنم. هنوز این امکان وجود داره؟
1. بله امکان پذیره
2. فقط تا پایان سال 1389 ...
خیر ، قبلا بدین گونه بود که :
1. شما دامنه رو رزرو می کردید
2. رابطه مالی دامنه رو شناسه یکی از نمایندگان قرار می داید
3. نماینده برای شما پرداخت رو انجام میداد
اما الان ، چون فرآیند رزرو پس از پرداخت دامنه انجام میشه ، شما باید نام دامنه خود را به یکی از نمایندگان بگوئید و شناسه نیک هندل خود را هم به او بدهید تا اون برای شما دامنه رو ثبت کند .
نمایندگان هم بدین صورت دامنه رو ثبت می کنند که ، هنگام ثبت دامنه " صاحب امتیاز ، رابط اداری و رابط فنی " رو شناسه شما قرار میدن و فقط " رابط مالی " رو شناسه خوشون قرار می دن ، سپس دامنه رو پرداخت می کنند ، سپس دامنه رزرو می شه و وارد پنل شما میشه سپس ثبت میشه .
آره اگر نماینده دودره باز باشه ( ببخشید ، 99% نماینده های نیک ، همشون گل هستن ، بعضی زیر نماینده ها . . . . . ) ببینن دامین رند هست دیگه دامین پریده . . . . .
فکر کنم بهتره خودتون یونیت تهیه کنید ،
خواستید بنده در خدمتتون هستم .
همه چیز از اونجایی شروع شد که نیک تصمیم گرفت رزرو دامنه رو حذف کنه . . . . . . .
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
بله امکان پذیره ، در صورتی هم که سیستم زیر نماینده جمع آوری بشه ، یونیت های شما مستقیما بدون هیچ کاستی به سیستم ثبت آنلاین دامنه نماینده وصل میشه و شما میتونید مستقیما از همونجا 100% آنلاین دامین ثبت کنید . ( بدون دخالت نیروی انسانی ) مثل سایت : persianregister.ir
یعنی یونیت خریدن و پرداخت با یونیت فقط تا سال 90 امکان داره ؟
و از سال 90 که یونیت خریدن قطع میشه. اگه می ترسیم دامنه دودره بشه بهتره اول خودمون با مبلغ گرونتر برای یکسال در نیک ثبت و پرداخت کنیم و بعد برای تمدید های 5 ساله از طریق نماینده ها پرداخت کنیم؟آره اگر نماینده دودره باز باشه ( ببخشید ، 99% نماینده های نیک ، همشون گل هستن ، بعضی زیر نماینده ها . . . . . ) ببینن دامین رند هست دیگه دامین پریده . . . . .
البته کم کم اون رو هم حذف ميکنن.
چون هدف رفتن به سمت رجيسترر رجيستری هستش. مثل دامين .com شما هيچوقت نميتونيد از verisign دامين ثبت کنيد و بايد حتما از طريق registrar ها ثبت کنيد.پ
پس ميگرديد دنبال يک رجيسترر خوب و قابل اطمينان
پس برای دامين .ir هم بايد يک نماينده خوب و قابل اطمينان پيدا کنيد و باهاش کار کنيد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)