درود بیکران
راستش قضیه این نوین کمی پیچیده شده از یک سو برخی یوزرها ناراحت و ناراضی .... از سوی دیگه یکسری دیگه بشدت راضی هستن مطمئنن یکی وقتی این تاپیک رو ببینه رسما گیج میشه
یکی مثل من که اکانت یک گیگ رم ازشون دارم از روز اولش که اقای نظری بودن عالی بود الانم همونطوره . البته تو چند روز پیش اختلال سرعت رخ داد ! که سریع حل شد و الان هم سرعت اینترنت سرور و هم توان پردازشی سی پی یو عالیه .
از نظر پشتیبانی بدلیل اینکه کاملا خودم سرور رو مدیریت میکنم کاری به پشتیبانی نداشتم تا نظری بدم !
اما اینطور که مشخصه پس از انتقال مدیریت نوین به مدیرت جدیدش اقای عباس زاده نیروهای جدید نوین بدلیل تازه کار بودن کمی کند و ناپخته عمل کردن که باعث نارضایتی هایی شد اما اینطور که میبینم بتدریج مشگلات حل شده و این روند انتقال بخوبی انجام شد . یکسری هم که مشگلشون حل نمیشد با ارتقای اکانتشون درست شد .
البته در مورد این دوست عزیز و عصبانیsushiyant هم به نظرم بهتره دقیقا از نظر فنی بررسی میشد قانونا سرویس باید درست بشه و باید دید که اصلا چی شده ( یعنی به روحیه و لحن عصبی مشتری در زمان مشگل زیاد توجه نکنید البته پستهای ایشون در این تاپیک به نظرم خیلی تند و نامناسب بود ) اما در کل عادیه مشتری وقتی سرویسش بهم بریزه عصبانی میشه حداقل از نظر فنی خوب بود که ریشه مشگل کشف و حل بشه .مثلا دیده بشه چرا وقتی سرعت بقیه خوبه برای ایشون بطور غیر عادی کمه و یا اینکه چرا زمان فرمت شدن اونقد طول میکشه ( شاید برای هارد سرور مشگلی پیش اومده که اونجوری کند شده و یا .... ) بهتره از این موارد ساده نگذرید واکنشهای احساسی از سوی فروشنده و مشتری راهکار مناسبی نیست
طبیعتا این پرسنل جدید پشتیبانی باید روز به روز با کسب علم و تجربه بیشتر سعی کنن با پاسخگویی سریع و مناسب رضایت کاربران رو جلب کنن
مثلا الان که سرویسها پر شده بهتره تو سایتتون یه بخش خبری بزارید و این مورد رو بنویسید تا کسی بیهوده پول نریزه و بعدا دچار اتهام تحویل ندادن سرور و کلاه برداری نشید . تو این بازار مشتری راضی یعنی اعتبار و پول نقد و ایجاد کاربر ناراضی و اینجور بحثها هم یعنی ایجاد بی اعتمادی کاربران نسبت به بازار داخلی و کل این انجمن و هم اینکه بتدریج باعث سر خوردگی و نامیدی فروشنده میشه .
بهر حال من کاملا از سرویس خودم در نوین رضایت داشتم و دارم ( در اینده مشخص نیست که رضایت خواهم داشت یا نه اینو دیگه عملکرد نوین مشخص میکنه ) و براشون ارزوی موفقیت میکنم . ( برای ماه اینده هم شارژش کردم)
امیدوارم حالا که تقریبا روند انتقالی انجام شده بزودی به یک نحوی یک نوع درگاه پرداخت انلاین حالا یا بانکی و یا زرین پال رو هم دوباره اضافه کنن تا ساده تر بشه شارژ کرد ! ( خیلی مهمه )
پاینده باشید