نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 136

موضوع: فروش 50 درصد تخفیف سرور مجازی اروپا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم vPsPersia.COM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    346
    تشکر تشکر شده 
    1,809
    تشکر شده در
    997 پست

پیش فرض پاسخ : فروش 50 درصد تخفیف سرور مجازی اروپا

1- بهتره در این مورد بیشتر توضیح بدید چون اگر به شما باشه که به هیچ وجه هیچ موردی رو دلیل بر ناتوانی خودتون قبول نمی کنید

2- دلیل این حرف هم اینه که با اینکه من مشکل داشتم با سرویس شما 3 روز طول کشید تا یه جواب درست به من بدید (تصاویر تیکت ها همه موجوده)

3- دست اخر هم وقتی تقاضای برگشت وجه کردم هیچ جیزی رو قبول نکردید و برگشت وجه رو قبول نکردید
    در پست اول نوشتم ،: دقت کنید

لازم به ذکر است که 10 روز برگشت پول داریم . در صورتی که کاربر دلایل دال بر ناتوانی و یا ضعفی در مورد ما ارائه کند ، هزینه ایشان بازگشت داده می شود

1- این یعنی چی ؟ واضحه دیگه ، ناتوانی من ، یعنی من با مدیریت اشتباه نتوانم سرویس شما رو پایدار نگه دارم ، VPS شما رو بزنیم پاک کنیم و ... از این قبیل . که من کار شما رو بخوابونم .

2- 3 روز طول کشید ؟ همین ؟ بازدید کننده این رو می فهمه که 3 روز جواب شما رو ندیدیم ، الان تاپیک زدن و Post زدن حربه خوبی شده برای آبرو ریزی و دروغ گویی . مهم نیست ، ما هم خدایی داریم ، اون دنیا باید جواب پس بدی .

شما کامل صحبت کن ، نه نصفه نیمه .

شما از ما درخواست سرور کردی و ما هم به شما تحویل دادیم ، بعد گفتی می خواهید سرور رو به یک سرور دیگه متصل کنی که اکانتینگ باشه و از این کارا و نمیشه ، آیا پورتی بسته هست ؟ منم در جواب گفتم یک سری پورت ها بسته شده . و به شما گفتم پورتی که نیاز داری بهم بگو که چک کنم بسته هست یا نه .

در آخر کلی بحث و جدل به شما گفتم که کل RRAS و NTTacPLUS و پاک کن که بشه یک سرور 0 کیلومتر بدون هیچ محدودیتی .چیزی که شما لازم داشتی ، یعنی همه جوره راه آمدم ، من کسی رو بفهمه یک پورت رو حتی یک پورت از RRAS برداشته ، سریع سرویسش رو بلاک می کنم !! چون بعدا دیتاسنتر برای ما ABUSE می فرسته و من باید جواب گو باشم .

حالا به شما گفتیم هر کاری دوست داری انجام بده ، بازم هم نتونستید به اکانتینگ وصل کنید ،

این وسط من چه تقصیری دارم ؟ من چی کار کردم ؟ هر چی شما گفتی من انجام دادم . اینکه 3 روز طول کشیده ، شما سوال کردی و من جواب دادم ، زمانی که بودم ، جوابت دادم ، دوستان دیگه هم آنلاین بودن اما گفتیم درگیر ماجرا نشوند که یکی باشه و بفهمه چی به چیه !! دلیل بر کم کاری ما نزار حاجی !

مثالی برات می زنم .

ما از دیتاسنتر OVH سرور گرفتیم و فهمیدم بعدش که این دیتاسنتر مبتنی بر مک آدرس هست و خیلی سخت میشه به سیستم عامل اینترنت داد و بجز ویندوز و لینوکس هچیی روش اجرا نمیشه ، مثل میکروتیک . این تقصیر منه یا دیتاسنتر ؟ من باید در موردش تحقیق می کردم

همین مسئله در مورد Hetzner بود و هست که مجازی ساز روی کارت شبکه هاشان اجرا نمیشه ، باید کارت شبکه مخصوص این کار رو داشته باشی ، این تقصیر من هست یا دیتاسنتر ؟ من باید در موردش تحقیق می کردم

شما که همچین کاری می خواستی انجام بدی ، همین متصل کردن سرور ها ، باید قبلش از من سوال می کردی که میشه یا نمیشه !! باید به شرط تست ازم می گرفتی که من یا قبول می کردم و یا نمی کردم .

هستند افرادی که سوال می کنند سرویس ما برای DVB و اینترنت آفلاین جواب میده یانه ، میگم نه نمیده .

طرف میگه میکروتیک می خواهم و باید کانفیگش کنی ، منم میگم که کانفیگ به عهده خودت هست ، پس قبلش مشخص می کنیم

شما درخواست سرور کردی و منم تحویلت دادم ، گناه من چیه ؟؟؟

3- معلمومه قبول نمی کنم ، چون زحمت کشیدم برای سروت ، چون وقت گذاشتم ،چون کمکاری از طرف من وجود نداره

4- من نمیدونم شما چقدر به این 20 تومن نیاز دارید و شما رو به کجا میرسونه.اما با این 20 تومن ها که میادو میره به جایی نمیرسید

5- تصاویر تیکت ها موجوده.اگر لازم بود بگید بزارم تا بدونید چند ساعت طول می کشه تا به تیکت های پشتیبانی جواب بدن.اما تیکت مربوط به برگشت وجه رو کمتر از یک دقیقه جواب میدادن!!!
    4- خواهشن افه و قپی الکی نیا ، اگه 20 تومان برای شما مهم نیست ، پس چرا بحث می کنی ؟ چرا Post زدی ؟ ، بله میاد و میره به جای نمیرسه ، شما خودت رو ناراحت نکن

شما توقع بیجا داری ، من کلی زحمت کشیدم و وقت گذاشتم ، Os Reload کردیم و .... .پس برای کارم باید هزینه کنید ، نه اینکه به چشم شما نیاد و یک طرفه رای بدید

5- تیکت های شما خیلی خیلی مخصوص بود ، و اجازه ندادم کسی دیگه جواب بده ، چون باید یکی درگیر می شد که بفهمه چی به چیه ! نه اینکه نصفش من و نصف دیگه رو یک اپراتور دیگه جواب بده . و آخر هم نفهمیم چی به چی شده .

وقتی منم برای دیتاسنتر تیکت می زنم و مشکلی رو گزارش کنم، یک نفر مسئول میشه که مشکل رو حل کنه ، نه 100 نفر بیان و هرکی یه چیزی بگه

خوبه چندتا پست بالاتر در مورد سرعت پاسخگویی جواب داده !!!

اگه دلیلی دارید که ضعف و ناتوانی و کمکاری ما باعث کار شما شده ، اعلام کنید و اگر منطقی باشه من پول شما رو برگشت می زنم ، کما اینکه پول خیلی ها رو برگشت زدم ، اگه 100 و 50 و 20 هزار تومان و .. بوده و 20 هزار تومان شما در مقابل آن چیزی نیست
    ویرایش توسط vPsPersia.COM : January 17th, 2011 در ساعت 12:42
    [CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی

هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed

2. تعداد تشکر ها ازvPsPersia.COM به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)