-
January 8th, 2011, 13:49
در مورد ققنوس 2
-
-
January 8th, 2011 13:49
# ADS
-
January 8th, 2011, 14:12
عضو انجمن
پاسخ : در مورد ققنوس 2
شما اگه شکایت هم می کردین یه بهانه ای می آورد و فوقش پولتونو پس میداد !
این نوع کلاه برداری یا سوء استفاده از پول مردم مد شده !
طرف پول چندین نفر مثل شما رو چند ماه پیش خودش میزاره و باهاش کار مکنه در نهایت اگه دید شما خیلی جوش آوردین یواش یواش برمی گردونه !
متاسفانه از این نوع کلا ه برداری ها و د*زدی های غیر مستقیم روز به روز بیشتر میشه
-
تعداد تشکر ها از reza115 به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2011, 14:46
عضو انجمن
چرا تاپیک بسته بشه وقتی قوانین بخش رعایت کنن و حرف حقی بزنند الباقی کاربران مطمن باشید مدیران مشکل شخصی با شما ندارد دوست عزیز . این شرکت یا گروه یا هر مهره ای است .
گروه
پرداخت الکترونیک ققنوس، ارائه دهنده خدمات بانکداری بین المللی برای ایرانیان، قلب تپنده
این گروه اگر از دو یا چندین نفر --$$$ برداری کرده است . همچنان پابرجا است .و دوستان با مدارک معتبر که در تالار ها ارائه دهند . فکر نکنم . اختلالی در ادامه تاپیک پیش نخواهد آمد.
-
-
January 8th, 2011, 15:08
این سایتشون *ف*ی*ل*ث ر* نشده ؟
حداقل *ف*ی*ل*ث*ر بشه واسشون تبلیغ منفی میشه
باالخره بازدید کننده وقتی ببینه تعطیل شده خودش بو میبره که اینها چه ادمهایی هستند
بازدید کننده خارج از یاران هم خودش ویزا کارت داره نیازی به این شرکتها نداره
-
-
January 8th, 2011, 21:29
ما که نفهمیدیم چرا تاپیک قبلی رو قفل کردن. و همچنین چرا تاپیکی که من در مورد این شرکت ایجاد کرده بودم و توش کلی مدرک گذاشته بودم رو کلاً حذف کردن.
جناب فرشاد007 یه پیام خصوصی برای شما ارسال کردم. منتظر پاسختون هستم
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم اگر خبر جدیدی دارن، یا تونستن پولشون رو بگیرن بیان اینجا اطلاع بدن.
ویرایش توسط ajaxo : January 8th, 2011 در ساعت 21:32
-
-
January 9th, 2011, 14:29
من پولم رو پس گرفتم
آقای سعیدی گل هم پولشو پس گرفته
دوست خوبم حکیمی هم تونسته پولش رو پس بگیره
شما هم دست بجنبنید پولتون رو پس بگیرید
زنگ بزنید بهش
یا موبایل و یا دفتر کار
تهدید کنید تا 24 ساعت اگه برگردوندی که هیچ در غیر اینصورت از طریق وکیل اقدام میکنید
و
توجه کنید
اگه شکایت کردین
حتما ذکر کنید که
هزینه دادرسی + وکیل و صزر و زیان و دیر کرد رو هم ازش بگیرین تا نخواهید هزینه جانبی متحمل بشید
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
برای ***** شدن سایتش هم نگران نباشید به زودی این کار رو میکنیم
-
تعداد تشکر ها از farshad007 به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2011, 15:48
سلام، بنده هم پیگیر شکایت و عودت پول ام از شرکت ایشون هستم، در ضمن با ارتباطاتی که در اهالی آی تی اصفهان داریم، فعالیت آینده ایشون سخت می شود.
متاسفانه خیلی دیر سرچ کردم.
شرکت 10 میلیون سرمایه ثبتی داره، ولی متاسفانه مسولیت محدود است.
میر عامل هم کس دیگری است...
Iranian Official Journal
ویرایش توسط hadin : January 16th, 2011 در ساعت 21:01
-
تعداد تشکر ها از hadin به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2011, 21:30
دوست من، ممنون از اطلاعاتی که دادین و همچنین ممنون از ایمیلی که ارسال کردین. ایمیلتون رو پاسخ دادم و با شما در تماس هستم.
ضمنا. یکی از دوستان به من اطلاع داده که ققنوس یه سایت جدید راه اندازی کرده به آدرس: http://persicard.com
جالب اینجاست که دامین سایتی که در حال حاظر داره با اون کلاهبرداری میکنه رو توی سدو برای فروش گذاشته:
The domain is available for purchase
ما فقط داریم حرف میزنیم دوستان. باید واقعا جلوی این شرکت رو بگیریم.
-
-
January 16th, 2011, 23:09
دوستان عزیز دامین ملک شخصیشه دوست داره بفروشه
برای چی نگران میشید شما حقتون رو به اندازه خودتون بگیرید با بقیه چیزا کاری نداشته باشید بسپاریدش به مردان قانون ! 
ولی باید گزارش عملکرد این وب سایت و سایتهای همراهش رو به دایره اگاهی اصفهان برد و یک سو پیشینه برایش درست کرد که دیگه پول مردم رو نخوره .
هرچند که میدونم این روزا با قیمت خوبی دوستان همکار ما متاسفانه شناسنامه جعل میکنند یا اینکه تغییر اسم میدهند.
این دندان پوسیده به کل باید کنده بشه.
-
-
January 16th, 2011, 23:31
عضو دائم
عجب شیوه باحالی.. پول مردم رو میگیرند گرو و بعد چند ماه پولش رو پس میدند!! کافیه حدود 10 میلیون تومان پول مردم رو بزاره بانک ماهانه 200 تومان سودش رو بخوره راحت!!
-