تایید میشه ، به نظرم خود سایت عملاً نمی تونه مشکل ایجاد کنه !
تایید میشه ، به نظرم خود سایت عملاً نمی تونه مشکل ایجاد کنه !
تا جایی که من من می دونم جوملا زیاد فشار نمی آره و بیشتر ورد پرس این مشکل را داره.شاید از قالب یا ماژوا و اسکریپت غیر استاندارد باشه.
با سلام
می تونید آدرس سایت رو بدید تا بررسی کنیم براتون
تمامی پست هارو خوندم در آخر هم مثل اینکه مشخص نشد که دلیل اصلی چه گزینه ای ممکنه که باشه
من فکر نمیکنم که cms وجود داشته باشه که تا این حد به cpu فشار بیاره و این خیلی عجیبه
من هم چنید سایت جوملایی دارم اما فقط با یکی از این سایت ها مشکل دارم
میانگین مصرف cpu در 14 رو 59% بوده و دقیقا دلیل این موضوع برای من هم گنگ هستش
از کامپوننت های زیر استفاده میکنم
RSform pro
برای فرم تماس ایتفاده میشه ،شاید در هفته 1 الی 2 بار استفاده بشه(دارای لایسنس )
RStiket
در حال حاضر غیر فعال هست و سایت به مرحله ای نرسیده که نیاز به استفاده داشته باشه ،فقط روی جوملا نصب شده (دارای لایسنس )
ccnewsletter
روزانه بین 5 الی 10 تا عضو میگیره
tag
پلاگین های استفاده شده هم
YOOgallery
فقط در یکی از پست ها استفاده شده که در هفته 30 یا 40 بازدید داره
و قالب ja ores استفاده میکنم
از هاست اشتراکی به vps انتقال دادم باز هم مشکل پابرجاست
نمیتونم کش رو فعال کنم چون سایت یک حال خبری داره و هر لحظه ممکنه خبر روی سایت بیاد
البته معمولان خبر ها با استفاده از تاریخ آغاز انتشار روی سایت میاد
برای نمایش خبر ها از ماژول janews_fp استفاده میکنم (در صفحه نخست سایت)
سوالتون رو در مامبولرن هم مطرح کنید.اون ها کارشون اینه
انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی - فهرست
موفق باشید![]()
جوملا به دلیل ساختاری که داره طبیعتا بیشتر از سی ام اس های دیگه فشار میاره
چون سیستم سنگین تری هست و قدرت بیشتری هم در رده خوش داره !
شما باید سعی کنید به نسبت مصرفی که خواهید داشت جوملا رو تغییر بدید
مثلا اگه روی یک سایت خبری بیارید یکه قالب با کلی موتولز و ای جکس استفاده کنید مطمئنا به سرور فشار وارد میشه
تمام این کامپوننت ها هم که گفتید کاموننت های نسبتا سنگینی هستند و حتی اگر کاربری استفاده نکنه ازشون باز هم سرور رو تحت تاثیر قرار میدن
راهنمایی اینجا و اونجا نداره
حتی شاید اینجا بهتر راهنمایی بشه تا مامبولرن و جومفا و ...
چون اینجا از هر دو دسته مدیر سایت و مدیر سرور آدم داریم![]()
به نظر منطقی نمیاد
وقتی برای کامپوننتی یا حالا هر چیزی دیگه ای درخواستی ارسال نشه و قرار هم نباشه که پاسخی هم داده بشه ، در این حالت چطوری از cpu استفاده میشه و اصلا cpu چه چیزی رو میخواد پردازش کنه
معمولا مصرف بالا cpu در لود شدن سایت باید تاثیر بگذاره ،درواقع سرعت سایت رو باید کم کنه اما من تغییری حس نکردم حتی در پر بازدید ترین حالات سایت
برادر من شما هر کامپوننت رو جدا نصب نمی کنی که ... همه روی بیس جوملا نصب میشه
در نتیجه حتی اکه رکوئستی نداشته باشی چون سیستم به هم چسبیده هست و بخش ها در تعامل هستند
حتما در مقدار پردازنده ای که مصرف خواهد شد تغییر مشاهده میشه !
هر چیزی اعم از کامپوننت و ماژول و ... که در جوملا نصب می کنید جزئی از هسته جوملا میشوند و در هر پردازش صفحات جوملا به نوعی تداخل دارند، پس هر چقدر سنگین باشند همانقدر هم منابع سرور از طرف جوملا استفاده خواهد شد و این نکته مهمی هست که اکثر کاربران به آن توجه نمی کنند و فقط در پی قابلیتهای زیاد و متنوع برای سایت شان هستند بدون آنکه به منابع سرور هم توجهی داشته باشند و به مرور دچار مشکل میشوند.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
حالا باتوجه به امکاناتی که گفتم نصب هست فکر نمیکنم خیلی امکانات سنگینی نصب کرده باشم و یا قرار باشه به سرور فشار بیارههر چیزی اعم از کامپوننت و ماژول و ... که در جوملا نصب می کنید جزئی از هسته جوملا میشوند و در هر پردازش صفحات جوملا به نوعی تداخل دارند، پس هر چقدر سنگین باشند همانقدر هم منابع سرور از طرف جوملا استفاده خواهد شد و این نکته مهمی هست که اکثر کاربران به آن توجه نمی کنند و فقط در پی قابلیتهای زیاد و متنوع برای سایت شان هستند بدون آنکه به منابع سرور هم توجهی داشته باشند و به مرور دچار مشکل میشوند.
به غیر از rstiket ما بقی در سایت های دیگه ای که راه اندازی شده در حال استفاده هست و مشکلی هم ندارم
از چه راه هایی میشه فهمید دقیا چه گزینه یا گزینه هایی به cpu فشار میاره
در این مورد راهنمایی کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)