اگر اقای پی سی رایان هزینه کردند در اینجا حکم مالخر رو دارند و حداقل کاری که میکنند عذرخواهی از اقای فخرایی عزیز هست
اگر هم که کار خودشون بوده خدا میدونه
به هرحال کمترین کاری که میشه کرد فقط عذرخواهی و بستن موقت سایت هست
البته اگر اقای فخرایی بزرگواری کنند و امشب رو اجازه بدهند (شاید راست میگه بنده خدا دانشجو باشه و هزار مشکل) ولی یه مهلت دو روزه بهشون بدهند فکرکنم مناسب باشه.
به نظر من این کار دقیقا س ر ق ت هستش .
متاسفانه سایتهای زرد امروزی ادعای معاملات بالای یک میلیون تومن دارند ولی نمیتونند دویست تومن هزینه قالب و دیزاین اختصاصی سایت انجام بدهند.
واقعا متاسفم.
این دوست عیزمون هم بهتره به جای بونه اوردن و انداختن تقصیرها به گردن این و اون مستقیم بره و از راه قانونی از کسی که این طراحی رو برایش انجام داده شکایت کنه ( البته اگر همچین شخصی وجود داشته باشه ما که نمیدونیم) . بالاخره هرکس دیگری هم بود ناراحت میشد
اقای فخرایی حق دارند ومن به ایشون حق میدم.
موفق باشید
ویرایش توسط maroofi : January 15th, 2011 در ساعت 21:19
ما نفهمیدیم اینجا تایپیک درخواست پرداخت دلار هست یا مچ گیری برای کپی رایت؟؟؟
هر دلار 1200تومان بدون کارمزد
آی دی یاهو هم همین بقل هست اگه دقت کنی
پ.ن : به قول خود آقای فخرایی : ایران سرای وارز من! پس نباید ناراحت باشند کسی از قالب سایتشون استفاده کنه!
ویرایش توسط s.w.a.t : January 15th, 2011 در ساعت 21:35
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
متاسفانه در حین خرید و آفر دادن
اقای فخرایی متوجه شدند که قالب سایتشون رو این اقای که تاپیک زده به سرقت برده ( حالا خواسته یا ناخواسته ) . من خیلی برای این قضیه ناراحتم واقعا مملکت ***بازاری داریم.
بقیه اش رو بذارید توی پ خ . خدا خیرتون بده. برا وقت و حقوق دیگران هم احترام بذارید ! وقت ما اضافه نیست که دنبال شماها راه بیفتیم اسپم هاتون رو پاک کنیم.
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
والا من دارم پی ام میدم نمیدونم چران نمیاد! یه پی ام بده تو به من moj_peg
- اخبار روز دنیای تکنولوژی با موکسو : http://www.moxo.ir
بله امكان پرداخت آنلاين هم موجوده
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
باسلام
پرداخت ایشون انجام شد توسط ما
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)