جمع همه قدیمی ها جمعهُ ... منم تصمیم گرفتم با اسم برند قبلی بیام نه میزبان من ... ما از سال 95 هاستینگ داشتیم تا امروز تا بوده همین بوده ... شاید این حرفم دلی باشه ولی میگم: این روزا دارم بیشتر به حرف ننه بابام فکر میکنم که میگفتن این کارا نون و آب نمیشن پسر ؛ دروغم نمیگفتن همین الان من آشنا میشناسم با یه مدرک نامرتبط رفته تو بانک از کارمندای عالی رتبه اون شعبه هم هست ... جنگم شد که شد حقوقش ماه به ماه میاد تو جیبش ؛ بعد من از تیر ماه بگیر تا دی و الان شاهد پیری زودرس و سفیدی زودرس موهام میشم ... میگن اینترنت ملیه یوتیوب نیست آپارات هست ؛ ریپو میخواین ریپو داخلی استفاده کنین عالی و سریع و هزاران تا جایگزین هر روز معرفی میکنن ولی الان که میخوایم استفاده کنیم اصلا عملا قابل استفاده نیستند ... شبکه داخلی به طرز فجیعی ناپایداره و بخواین باور کنین یا نه من از 20 اسفند تا الان لنگ نصب یه سی پنل هستم ؛ مشکلات متعدد هست مثلا وسط نصب شبکه میپره ؛ وسط نصب برق سرور میره ؛ نصب ناقص انجام میشه و و و ؛ این وسط نه لایسنس پرووایدر معروف گردنت میگیره نه دیتاسنتر ؛ البته بازارم بازار قدیم نیست ... قبلا اعتبار و قدمتت بهت جلا میداد ؛ حالا یجوری شدن که اصلا اهمیتی نمیدن ... حرفم اینه که اگه ما به خودمون رحم نکنیم و کمک نکنیم کی میخواد بکنه؟! حقیقتا من خودم به شخصه خیلی دی اکتیو شدم تو بازار و دیگه تو فروم ها و گروه های تلگرامیم نبودم چندین و چند ساله ؛ چون مرام و معرفت قدیم دیگه وجود نداره ... بابا بازار هاستینگ یجوری شده که تو مثلا همکارتو میشناختی صحبت میکردین بعد مثلا بهش پیام میدی خودشو میزنه به اون راه میگه شما ؛ بجا نمیارم و و و یا طرف اصلا محلِت نمیده یا خودشو میزنه به اون راه یا اصلا آدم حسابت نمیکنه ؛ شاید خیلی حرفم صریحانه و تند باشه ولی دردیه که من از اسفند تا الان کشیدم و اون اینه که هیچکس تو مارکت هاستینگ به همکارش رحم نمیکنه چه تامین کنندش چه هاستینگ دارش ... نمیگم من خوبم ولی انقد زخم خوردم تو این تایم و این چیزا رو دیدم که واقعا اگه یه بساط کف بازار بزرگ پهن میکردم کسبه اونجا مرام معرفتشون بیشتر از همکارای هاستینگ دار و تامین کننده های شناخته شدمون بوده ... البته ما هم بی معرفتیم چندین و چند ساله بعد از اومدن این سوشال مدیا ها وب هاستینگ تالک رو ول کردیم و چسبیدیم به گروه های تلگرامی ولی خب دیگه اومدیم بلاخره بعد از چند سال و یه یادی کردیم و اومدیم که خونمونو خونه تکونی کنیم ...