-
December 15th, 2025, 20:08
عضو جدید
راهنمایی در مورد فروشگاه ساز های انلاین
سلام وقت همگی دوستان بخیر
یسوال درمورد سایت فروشگاهی داشتم ممنون میشم در حد امکانتون راهنماییم کنید
اخرین باری که من سایت ساختم برمیگرده به هفت هشت سال پیش که یه عده با جوملا یه عده با دروپال یه عده ورپرس و.... کار میکردن اون موقع ها سی ام اس ها پر از باگ خطا و ... بود
واقعیتش من یه کسب کار فیزیکی دارم میخوام یه سایت فروشگاهی بالا بیارم که بتونم با اسنپ پی قرارداد اقساطی ببندم
قضیه اینه که من تحقیقی که کردم الان اصلا برا منی که میخوام یه سایت کوچولو بالا بیارم در حد مشتریای خودم نمیخوام از یه طرف هزینه سنگین بکنم از یه طرف نمیخوام خودم هم بشینم درگیر شرکت هاستینگ و بکاپ و نمیدونم خطای دیتابیس و خرید قالب پچ کردن باگ و... بشم واقیتش من هم سنم از این چیزا گذشته هم اینکه الان کیفیت خدمات شرکت ها بشدت افتضاح شده میگن بکاپ برمیدارن برنمیدارن میگن سرورمون بروزه میری میبینی سرور ده سال پیشه هرلحظه ممکنه بترکه هزینه های سرسام اور دلاری هم از یه طرف چه سرور بخری هزینه لایسنس سی پنل یا دایرکت ادمین و... چه هاست اجاره کنم ! خلاصه اینکه من قصدم این مورد نیست
من قصد دارم از سایت ساز های اماده استفاده کنم ! مثل میکسین - دیجی فای - وبزی - ویترین - سازیتو - میهن شاپ - سی فایو
ولی مشکلی که وجود داره اونقد این سایت ساز ها زیاد شدن من نمیدونم کیفیت خدمات کدومشون بهتره ؟ پشتیبانی کدومشون بهتره ؟ نوشته پهنای باند نامحدود فردا با هزار تا بازدید سایت نمیخوام داون بشه
واسه همون میخوام از تجربه هاتون برام بگین؟ راهنماییم کنید که از چه سرویسی استفاده کنم من پیرمرد برام بهتر باشه دیگه هرروز دردسر نکنم 🌱🙏
-
-
December 15th, 2025 20:08
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : راهنمایی در مورد فروشگاه ساز های انلاین
سلام و احترام
پیشنهاد می گردد یک هاست لینوکس با فضای کم تهیه کنید و پس از افزایش بازدید، به پلن های بالاتر ارتقا دهید.
وردپرس گزینه مناسب و راحتی می باشد.
هاست لینوکس ایران/خارج:
https://cp.hostbaran.com/store/professional-linux-host
ویرایش توسط supportsc : دیروز در ساعت 13:39
⚫️نادان کتاب دید و خیال کرد عالم است
خودبین به کشتی نشست پنداشت ناخداست⚫️
-