سلام دوستان روز شما بخیر
لطفاً از این شخص خدمات یا سرویسی خرید نکنید
بنده از ایشون سرور هلند و ایران داشتم
سرور هلند چندین روز از اعتبارش باقی مونده بود که اس ام اس دادن فرمودن سرور هلند بسته میشه و به جاش بیایید ترکیه بگیرید (داخل اس ام اس فرمودن که سرور تیکت بزنیم به جای هلند ترکیه بدن)
IMG_1734.PNG
بعد که تیکت زدم فرمودن باید یک سرور ترکیه بخرم (خدمتشون پرسیدم که شاید مناسب نباشه گفتن ما طبق قانون گارانتی بازگشت وجه داریم) و باقی مونده سرور هلند رو بهش اضافه کنن (این خودش زورگویی میشه و مجبور میکنن که سرور ترکیه تهیه کنم)
Screenshot 2025-02-13 171758.png
خدمتشون تماس گرفتم و گفتن مبلغی عودت داده نمیشه و به ناچار مجبور به خرید سرور ترکیه شدم
بعد از یک روز استفاده متوجه شدم سرور ترکیه به شدت محدودیت داره
همون روز تیکت زدم که سرور رو نمیخوام لطفاً مبلغ رو نه حتی به شماره کارتم بله به حساب کاربریم عودت بدید ! در صورتی که حقم بود پولم رو برگردونن
جالبه بعد از 2 روز اومدن جواب دادن که برای ترافیک بگیرم !!! حتی به خودشون زحمت ندادن تیکت بنده رو مطالعه کنند
Screenshot 2025-02-13 160536.png
تا اینکه چند روز پیش باهاشون تماس گرفتم و بعد از یک هفته جواب تلفن دادن و گفتن پول رو برمیگردونن حساب کاربری
بهشون پیامک دادم (و ناراحت شدن که تلفنی پیگیری میکنم و گفتن از طریق تیکتی که هفته ای یکبار جواب میدن پیگیرشم) فرمودن که عودت به حساب انجام شده
IMG_1736.jpg
چندین بار عنوان کردم که سرور رو نمیخوام و مشکل داره و خودشون هم قبول کردن مشکلش رو که قرار شد پولم رو به حساب کاربری برگردونن
اما وقتی وارد تیکت شدم دیدن ایشون اصرار دارن که سرور رو استفاده کنم
جالب اینجاست حتی تایم سرور هلند رو هم اضافه نکردن و گفتن دلار گرون شده !!
و من هم فکر میکنم کاملاً به حق عصبانی شدم که 10 روزه میگن پول رو برمیگردون به حساب اما اصرار دارن سرور مشکل دار استفاده کنم !!
Screenshot 2025-02-13 160548.png
وقتی این تیکت و اس ام اس دادم که پولو پس بدن دیدم تماس گرفتن هر چی از دهنشون در اومد بهم گفتن !!
من خیلی خیلی عذر میخوام که این ویس رو مجبور میشم بزارم
بخش کوچکی از شعور ایشون که چرا من عصبانی شدم پولم رو پس بدید !!!
تا دیدم فحاشی میکنن سریع ویس رکورد کردم
لطفاً ویس رو کنار خانواده گوش ندید
http://binijarahi.ir/Call%20with%20Server.m4a
بعد از این هم اومدن من رو تهدید میکنن که اطلاعات رو میفرستم پلیس فتا !! انگار من چه استفاده ای کردم !! استفاده م برای کاهش پینگ بوده و نماد هم دارم
واقعاً قصدم اینه از این فرد شکایت کنم
در آخر هم اومدن سرویسم رو مسدود کردن و شروع کردن به تهدید کردن
IMG_1733.jpg
Screenshot 2025-02-13 160705.png
IMG_1735.PNG
Screenshot 2025-02-13 160556.png
نکته جالب اینه ایشون مدعی هستن من فحاشی کردم
در صورتی که خدا شاهده من کلامی بی ادبی به ایشون نکردم
همون اول که زنگ زدن شروع کردن به فحاشی شدید ناموسی به بنده
ایشون کلاً تو رفتار مشکل دارن قبلاً هم تو تاپیکشون با مشتری دعوا داشتن :
https://www.webhostingtalk.ir/showth...=208233&page=2