-
August 3rd, 2024, 10:46
ایجاد Cron Job در سیپنل
سلام به همگی،
من یه سوال در مورد ایجاد Cron Job در سیپنل داشتم. من تازه با این قابلیت آشنا شدم و میخوام ازش برای اتوماتیک کردن یه سری کارها استفاده کنم. میتونید راهنماییم کنید که چطور میتونم یه Cron Job جدید ایجاد کنم؟
پیشاپیش از وقتی که میگذارید و راهنماییتون ممنونم.
-
-
August 3rd, 2024 10:46
# ADS
-
August 3rd, 2024, 16:31
عضو انجمن
پاسخ : ایجاد Cron Job در سیپنل

نوشته اصلی توسط
filomilo
سلام به همگی،
من یه سوال در مورد ایجاد Cron Job در سیپنل داشتم. من تازه با این قابلیت آشنا شدم و میخوام ازش برای اتوماتیک کردن یه سری کارها استفاده کنم. میتونید راهنماییم کنید که چطور میتونم یه Cron Job جدید ایجاد کنم؟
درود بر شما
کران جاب برای اتوماتیک انجام دادن یه تسکی هست
به عنوان مثال هر 24 ساعت میخواهید یک سری کار انجام بشه به شکل اتوماتیک
باید بفرمایید چیکار میخواید انجام بدید شاید اون مدلی بهتر بشه راهنمایی کرد.
-
تعداد تشکر ها از SainaServer به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2024, 20:00
عضو انجمن
پاسخ : ایجاد Cron Job در سیپنل

نوشته اصلی توسط
filomilo
سلام به همگی،
اول برو داخل یکی از پوشه هات یه فایل پیاچپی بساز و کاری رو که میخوایی به شکل روتین انجام بشه رو داخلش بنویس.
بعدش اگر فایلت رو مثلا در این پوشه ی زیر گذاشته باشی که یادت نگه دار جلوتر باش کار داریم:
کد HTML:
/home/filomilo/public_html/my_script.php
این گزینه رو داخل سیپنل سرچ کن
بعد بزن روی گزینه
کد HTML:
Create a Cron Job
بعد از طریق این سایت برو یه زمانبندی ایجاد کن
کد HTML:
https://crontab.guru/every-1-hour
بعد از یک مدت، حفظ میشی. مثلا فرض کن من روی یک ساعت یکبار تنظیمش کردم. بعدش دستورت رو اگه مرحله به مرحله درست اومده باشی، به این شکل میتونی قرار بدی:
کد HTML:
0 * * * * php /home/username/public_html/my_script.php
یادت باشه چون که آموزش خواستی، و پرسیدی که چطوری ازش میشه استفاده کرد من این توضیحاتو دادم. هرجایی هر مشکلی داشتی، از آموزش های اینترنت و سرچ کردن توی گوگل استفاده کن.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید