عزیزم بچه جون ! بعده 2 روز جواب ندادی ! بعده دو روز یهو ایمیل دیدی چون بلد نیستی ایمیل هارو روی Auto Update بذاری , واسه همین بعده 2 روز متوجه ایمیل شدی وگرنه مثل تلگرام مثل دریل میرفتی رو مخم،
من بلاک کردم که پشتیبانی از راه استاندارد انجام بشه و دیدم به هیچ صراطی مستقیم نیستی !
ولی شرایطی وضع کردی که هیچ پشتیبانی برات انجام نشه !
عزیز نابالغ ، لطفا اول یاد بگیر بعد بیا استفاده کن ! اصلا 700 تا سرور داری چرا اومدی پیش ما ، آقا ما نیازی به تبلیغ نداریم حالا هی دروغ پشت دروغ ببند ! از قدیمم گفتن " دروغ ؛ دروغ رو میاره ! "
من ازت عاجزانه خواهش میکنم ، اون تهدیدی که گفتی " یه درسی میدم بهت " که معلومه چند ساله ای ازین لحنت ، خواهش میکنم همون درس رو بده ببینم چی تو دستت داری ؟
ما کارمون درسته و هیچ ابایی نداریم بخاطر همینم رو تیکت گفتم " یا معذرت خواهی کن یا تا وقتی از ADLIRAN برامون پیام نیاد که شکایت کردی هیچ پشتیبانی نخواهی گرفت "
بعده این حرف همون ادم حرف رو عوض کرد ! ما تیممون و وکیلمون منتظر یکی ازین شرایط هستیم و درغیر اینصورت هیچ پشتیبانی برای فردی که کلا دردسر هست و مجبوریم درس بگیم بهش روز اول سرور گرفتی نوشتی با برنامه ویندوز وصل میشم به سرور وصل نمیشه حتی اینم بلد نبودی که با putty به سرور لینوکسی وارد میشن !
و هی اکانت فیک بساز بنویس " اا خوبه که گفتین وگرنه همین یه ثانیه ای یک صدم ثانیه پیش میخواستم میلیادری سرور بخرم ! ""![]()
اینه که میگم حتی سنت 40 -50 هم باشه مخ و مغز و بلوغ فکریت 15- هست ! مگه سن به عدده ؟ سن یه مساله نسبی هست ! خیلی ها هستند در 40 سالگی ولی ابلهی بیش نیستند و خیلی کسانی نیز در 20 سالگی به قدری پخته و شعور دارند که حتی میتوانند 40 ساله را از نفس بیاندارند !
باز با اکانت های فیک بیا ، من گفته بودم جواب نمیدم ولی بچه های تیم برای مشغولیت و بگو بخند متن رو نوشته بودن اومدم دیدم قشنگ نوشتن منم یه چیزایی اضافه کردم ارسال زدم !
ولی واقعا برای این بازی های بچگانه وقت ندارم ! این شغل دوم من هست و وقتمو دیگه روی کسانی 40 ساله مثل تو تلف نخواهم کرد !![]()