دوست به ظاهر گرامی

اول تربیت خانوداگیتو نشون دادی که اینجوری صحبت میکنی دوما من و هم سن و سال خودت نبین پسر جان که همه میگی بچه مدرسه ای ها اومدن. من پسر بزرگم هم سن تو هستش

تاریخچه عضویت من توی این فروم 15 سال هستش که خودت دقت کنی میبینی .

واقعا تابحال شخصی به دروغگویی تو ندیدم بخاطر یه سرور 500 تومنی داری ابروی خودتو میبری و هی دروغ میگی

چرا رفتی چت تلگرام رو حذف کردی؟!! گرچه پخش چت خصوصی جرمه و حتی تهدید به پخشش هم جرمه که تو هر دو اول انجام دادی که برام مهم نیست و اگر وقتش رو داشتم درس خوبی بهت میدادم که همه رو به چشم بچه مدرسه ای نبینی!

من توی پست اولم کلا 4 تا خط کوتاه نوشتم اینجا اومدی تلگرام پیام دادی که بیکاری و رفتی مقاله نوشتی؟!! متن تو مقاله بود یا من؟ همه پیامهات رو برو ببین کی چقدر و چی نوشته؟

مگه نگفتی کنسل کن؟ من چی گفتم ؟ گفتم نه؟ چرا چت رو کامل منتشر نمیکنی؟

kando2.jpg

اینم سندش! کجا دست و پام لرزید؟! بقیه ش رو هم دارم بزارم؟

اینجا اول بهت پیام دادم تاریخ دهم

kando4.jpg

نوشتی سایت مشکل داره منم گفتم باشه . گفتی اگر سایت درست نشد واست OS عوض میکنم گفتم باشه و تمام .

چهار روز بعدش دیدم درست نکردی بهت پیام دادم تلگرام جواب ندادی . رفتم تیکت زدم و بعدش زنگ زدم که هیچ کدوم رو جواب ندادی!

اینم سندش

kando1.jpg

یک روز بعدش دوباره پیام دادم که چرا جواب نمیدی و میرم در انجمن مطرح میکنم که جواب دادی البته اول پست من و اینجا دیده بودی و با توپ پر حمله کردی که رفتی مقاله نوشتی
اینم ادامه متن بالا

kando5.jpg

بعد از کلی حرف و سخن بیهوده گفتی مجدد نصب شد

kando6.jpg

خوب حالا کجا همون موقع os عوض کردی؟!!

از شب اولی که بهت پیام دادم 5 روز طول کشیده!! به این میگن پشتیبانی؟!

تازه همون اولین باری که بهت پیام دادم گفتم که دو شب هست سایت رو چک میکنم ولی مشکل داره که گفتی اره مشکل داره!

یعنی جمعا من بعد 7 روز موفق شدم OS سرور عوض کنم

همین الان 7 تا سرور از هاستینگ های مختلف و دوستان در همین انجمن دارم که خداییش دمشون گرم بی منت دارن کارشون رو انجام میدن و پولشون رو حلال میکنن و از اکثرشون بالای 8 یا 10 ماهه سرویس دارم .کدومشون اینجوری پشیبانی میکنن؟!

حالا قضاوت با دوستان و اساتید گرامی .

ضمنا دوست عزیزی که خودتو علامه داری و هی توی تلگرام میگی بلد نیستی میزنی خراب میکنی! مگه من سرور رو کرایه نکردم؟ شاید خواسته باشم هر دو سه روز یک اسکریپت روی سرور تست کنم و مجدد هی OS عوض کنم ! مگه به شما ارتباطی داره؟

سرور با کنترل پنل گرفتم واسه چی پس؟

تازه فقط روز اول کنترل پنل داشت و گرنه یا سایت بالا نمی امد یا کنترل پنل غیر فعال بود!

اینجا میگم که مثل چت خصوصی مغلطه نکنی و طفره نری اگه میخوای پول سرور رو پس بدی که بسم الله . البته هزینه اون چند روزی که درست بوده رو کم کن مدیون نباشم! و گرنه تا روز اخر سرویس موظفی هم پشتیبانی درست بدی و سرورت درست باشه

حوصله بحث و جدل هم ندارم . میبینی که بعد دو روز جوابت رو دادم و کلی کار ریخته سرم!

کاش یک ادمین برای رسیدگی به شکایات بود که مستندات رو چک میکرد و قضاوت میکرد و کاربر مقصر رو 1 ماه بن میکرد . حتی اگر منم مقصر میشناخت و دلیل ارائه میداد با کمال میل قبول میکردم!