انگار خیلی علاقه به تایپ دارید ظاهرا تازه با تایپ آشنا شدین !
این یه فرمول اثبات شده اس کسی که مقصره همش میخواد حرف بزنه و هی مینویسه اینجا هم اومدی هی بنویسی !
من هم باید جواب بدم چون اینجا محل عمومیه ! ولی آخرین جواب با مستندات ! ( باز تابستون رسید بچه های 10- 15 ساله هکر و سایت راه بنداز و VPN باز شدن تا مهر که مدرسه های باز بشه برن!!! )
انقدر تو تلگرام نوشتی آخر که دیدیم به هیچ صراطی مستقیم نیستی جواب ندادیم اومدی اینجا هم یکم تایپ کنی و لذت ببری از تایپ کردنت !
هرجوره باهات تا کردیم ولی انگار نه انگار ! وگرنه ما قبل تو بودیم بعده توام خواهیم بود !
15 ساله تجربه ، اینماد ، ساماندهی و ... داریم !
آحه بلد نیستین با سرور کار کنید هی میزنید خراب میکنید و هی میگین OS Rebiuld کناونم زمانی که پنلی VPS از سیستم قطع شده بود بخاطر انتقالات چرا مارو مقصر میکنی !!!
دوستان همه این حرفارو 10 بار تو تلگرام زده شده و با آداب مشتری مداری گفتیم اوکی اصلا شما خوب ما بد ، ازین پس اتفاقی نمیوفته و تا بحال در سالهای اخیر نیز اصلا چنین اتفاقی نیوفتاده بود و 5 روز هم به ازای 2 روز قطعی که خودشون سرور رو خراب کرده بودند و معطل ریبلد بودند اضافه کرده بودیم که اکنون به موعد خودش برگردوندیم ! درضمن فقط سایت ما داون بود و سرور و هاست همه مشتریان بالا بود ! هی خراب کن هی ریبلد بزن !
به من گفتید اگه ناراضی هستی درخواست کنسلی بزن و دو مرتبه تکرار کردید .منم گفتم مشکلی نیست مبلغ رو عودت بدید . یهو گفتید طبق قانون ما کنسلی تو 24 ساعت اوله و تمام داستان عوض شد! این همه تناقض جالبه!
بله وقتی از سیستمی ناراضی هستی مرد باش سر حرفت وایسا و کنسل کن ! چرا وقتی گفتیم کنسل کن دست و پاهات لرزید ! و بله تو قوانینمون نوشتیم که عودت وجه تا 24 ساعت هست ! یعنی کنسل کن اگر راضی نیستی و عودت رو هم باید بیخیال بشی چون وقتی سفارش میدی چشم بسته تیک " من شرایط راقبول دارم " را میزنی و نمی خونی شرایط چیه ! من میگم واقعا اینقد آتیشت تنده و اومده مارو خراب کنی که هزاران نفر مثل شماها هم نمیتونن خراب کنن ، قبل از شما هم بودیم بعده شماهم خواهیم بود !!!
دوستان و همکاران , مخاطبان عزیز ؛ بخدا یه حرف رو 4 - 6 دقعه تکرار میکرد ! اصلا انگار نمیشنوه . تهدید کرد که شکایت میکنم ! منم دیگه اعصابم خسته شد انقدر گفتم و انقد خواستم قانع کنم دیگه خسته شدم و گفتم :
یا معذرت خواهی میکنی بخاطر تهمت و توهین هات یا هم تا وقتی که پیامک شکایتت از ADLIRAN نیومده بهم ، هیچگونه ساپورتی نخواهید داشت ! ( شکایت برای اینکه سرورم رو گند زدم و اینها 1 روز دیر تر اقدام به OS ریبلد کردند ! )
و این هم مدرکش _ صدبار گفتم از ما چی میخوای دقیقا ، آقا ما هیچی نمیدونیم ، شما بگو راهنمایی کن ببینیم الان از ما چی میخوای که چندین بار هم تکرار شد
( در اینجاهم بلافاصله بعد از پیامشون در تلگرام OS سرورشون ریبلد شده بود ! ) :
ببنید از دست بچه های نابالغ چه می کشیم :
من میخوام بحث رو به خوبی به پایان برسونم چون نه وقتشو دارم نه حوصل اش رو ! ایشون توی یه loop کرده و هی حرفشو تکرار میکنه !
و اینم وقتی که من گفتم چرا سرور رو کنسل نمیکنی ، شروع کرد به لرزیدن که من نمیخوام کنسل شه ! لامصب اگر نمیخوای پس دردت چیه ما چیکار کنیم از ما دست برداری !
اصالتتو نشون دادی منم در معرض عموم گذاشتم!
فحش ناموسی هم بدی دیگه وقت نخواهم داشت برای تو و امثال تو که گنگ و پرت از کارهای سرور و فنی ، هستید جوابی بدم ! ارزش وقتم خیلی بیشتر ازین هاست !
دوستان مارو خوب مبشناسن و تعداد پست ها و تشکر ها این رو کاملا نشون میده !
حالا باز بیا هی زیر این پست ، تند تند پست بده برای ما که خیلی خوبه برای سئوی سایتمون هم خیلی عالیه و باعث پیشرفت سایتمون می شید !
به دروغ و تهمت و توهین هم متوصل شو اصلا برای مجموعه ما مهم نیست پشت سرمون چی میگن چون جلو رو نگاه میکنیم و همیشه رو به جلو هستیم !
با وجدان سرویس میدهیم و با حوصله مشتری مداری میکنیم و این باعث میشه بعضا میدان بیوفته دستشون و فکر کنند این احترامی که میذاریم از ترسمون هست و یا به دست و پا افتاده ایم ! هرکسی شخصیت خودش را به خوبی نشان می دهد !
آرزوی هدایت به راه راست داشته و براتون دعا میکنیم !
اتمام بحث /
یا حق ! /