سلام بر عموم دوستان
به دنبال نمایندگی هاست دانلود هستم لوکیشن مهم نیست ، کنترل پنل مهم نیست و فقط پورت 10 گیگ باشه
لطفا لینک یا آفر هاتون رو اعلام کنید ، ممنون از همگی
سلام بر عموم دوستان
به دنبال نمایندگی هاست دانلود هستم لوکیشن مهم نیست ، کنترل پنل مهم نیست و فقط پورت 10 گیگ باشه
لطفا لینک یا آفر هاتون رو اعلام کنید ، ممنون از همگی
سایت دانلودی دارید؟ میتونم خدمات ذخیره سازی رو بهتون ارائه بدم. زیرساخت کامل
SANStorage
رو داریم ومیتونیم به ازای هر ذخیره سازی و ترافیکی که مصرف دارید، هزینهاش رو بپردازید.
تمام کارهای نرمافزاری و برنامهنویسی شم میتونیم براتون انجام بدیم. چون زیرساخت، به شکل کلاستر هست و نیازبه پیادهسازی نرمافزاری داره. نمونهاش مثل سایت دانلودها، آپارات، فیلیمو و ...
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
نه متاسفانه می خوام ریسلری کنم![]()
اگه مشتری دارید، میتونیم همکاری کنیم. هم نرمافزاری امکانش وجود داره هم سختافزارش هست. الآن تقریبا سرویس هایی رو میتونیم پشتیبانی کنیم که۶۰ ترابایت هارد رو با هزینه ی ماهانه دومیلیون تومن. البته بسته به مشتریش داره که سرویس حرفه ای بخواد. همین سرویس ۶۰ ترابایت ماهانه دو میلیون تومن، یه هزینه ی نصب و راه اندازی داره که مجموعه میشه صد و بیست میلیون تومن یکبار برای همیشه بعلاوه ی ماهانه دو میلیون تومن. اینا خدماتی نیستن که مشتری های حرفه ای بتونن از هاستینگ ها تهیه کنن. بخشی از کار برنامهنویسی و شبکهست. بخش دیگهاش راهاندازی کلاستر شون هست و ... که ریسلری اینا نسبت به این نوع سرویس دهی، نه ارزشی داره و نه میتونه مشکلی رو حل کنه. اگه حقیقتا مشتری دارید میتونیم باهم همکاری داشته باشیم.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)