نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: از جه نوع اتصالی استفاده می کنید ؟

رأی دهندگان
74. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • DialUP

1 1.35%
  • GPRS

2 2.70%
  • ADSL

50 67.57%
  • Wireless

8 10.81%
  • Wi-Fi

4 5.41%
  • WiMAX

4 5.41%
  • Internet Cable

5 6.76%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 57

موضوع: بالاترین سرعت اینترنت ایران چیه ؟ چند نوع اتصال داخل ایران هست ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن srashedian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    197 پست

پیش فرض پاسخ : بالاترین سرعت اینترنت ایران چیه ؟ چند نوع اتصال داخل ایران هست ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط alisc نمایش پست ها
    شما قادرید با ماهواره راه اندازی کنید ؟؟؟
    من 3-4 سال پیش داشتم ، نتونستم فروختم ! دوباره امسال میخوام بگیرم و راه اندازی کنم

از دوستان کسی اطلاعاتی داره ؟ چه جوری میشه راه اندازی کرد ؟ چه کارت dvb بهتر است ؟
    آیا هزینه ای داره ؟؟؟ { چند روز پیش هم یک تاپیک ایجاد شده بود }

---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

ببخشید این یک تیکه از صحبت هاتون رو من خوب متوجه نشدم !

الان من 64Kbps دارم ، وقتی دانلود می کنم ( هم داخل ویندوز و هم داخل IDA ) ( داخل IDM هم تست کردم ) عدد : 8 رو به من نشون میده !
    اون طوری که شما می فرمائید باید : 512 نشون بده ! اما نمیده !

اگر 64*8 کنیم ، میشه 512 ، یعنی سرعت واقعی اینترنت من 512 هست !!!!!!

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

یعنی شما دوست بزرگوار منظورتون این هست که اگر سرعت دانلود رو ضرب در 8 کنیم سرعت واقعی اینترنت بدست میاد !

الان سرعت دانلود من 8 هست ، 8*8=64 درسته ؟
    یا 64*8=512 ؟!؟!
    سلام
    اینترنت ماهواره ای به دو صورت دانلود آفلاین (فقط ریسیو) و ارتباط آنلاین (سند و ریسیو) ارائه میشه... نوع اول نیاز به یک کارت دی وی بی با قیمت 60000 (اینترنال) تا 150000 (یو اس بی) داره... اما نوع دوم تجهیزات ارتیاط vsat و همچنین دیش و LNB دیتالینک میخواد که کیفیت خوبش نزدیک به یک میلیون تومن هزینه داره...
    در نوع اول یا همون دانلود آفلاین، شما یک دی وی بی رو به کامپیوتر وصل میکنیدو میتونید از مک های عمومی استفاده کنید که در طول شبانه روزی همینجوری هر آشغالی دم دستشون رسید رو دانلود میکنن، میتونید هم با هزینه ماهیانه 140 تا 200 هزار تومان مک های شحصی رو بخرید که در اون صورت میتونید هر چیزی دلتون میخواد رو دانلود کنید... و البته سرعت مک ها هم به طور معمول ثابت نیست و از عدد 2 مگابایت بر ثانیه شروع میشه و هر چقدر بیشتر دانلود کنید (از نظر حجمی، نه زمانی) سرعتتون کمتر و کمتر میشه...
    اما حالت دوم که ارسال و دریافت رو با هم داره اشتراکی نزدیک به ماهیانه 3 میلیون تومان برای سرعت 2 مگابایت بر ثانیه داره...

در مورد سوالتون هم روش اولی که محاسبه کردید درسته...
    شما شرکتتون بهتون گفته پهنای باندتون 64 کیلوبیت هست، حالا اگر تقسیم بر 8 کنید، پهنای باندی که از نظر فنی و قانونی باید بهتون بدن بر حسب کیلوبایت بر ثانیه بدست میاد که میشه 8 کیلوبایت بر ثانیه... یعنی شما قانونا حقتون هست که زمان دانلود سرعت 8 کیلوبایت در ثانیه رو توی ویندوز یا IDM ببینید...
    حالا برای اینکه ببینید پهنای باند واقعیتون چقدر هست (پهنای باندی که توی خط بالا محاسبه کردیم پهنای باندی هست که قانونا باید بهتون بدن، نه پهنای باندی که در حقیقت دارن بهتون میدن) باید پهنای باندی رو که توی ویندوز یا IDM به عنوان سرعت دانلودتون میگیرید رو ضرب در 8 کنید که میشه 64 کیلوبیت بر ثانیه، یعنی پهنای باند واقعتیون به بیت بر ثانیه 64 هست...
    نتیجه میگیریم که شرکتی که شما ازش اینترنت گرفتید پهنای باندی که بهتون گفته و پهنای باندی که واقعا داره بهتون میده برابر هستن، یا به عبارت دیگه این شرکت داره حق قانونیتون رو کامل بهتون میده...
    اما گاها بعضی شرکت ها از قابلیت burst هم استفاده میکنن، یعنی یه پهنای باند خاصی رو میگن بهتون میدن (شیوه محاسبه بالایی) اما زمانی که خط اینترنتشون خلوت باشه بیش از اون چیزی که گفتن رو بهتون پهنای باند واقعی میدن (شیوه محاسبه پایینی)... یعنی در حقیقت بهتون یه سرعت کم رو میفروشن، اما یه سرعت زیاد بهتون میدن، که این اختلاف سرعته رو بهتون هدیه میدن، یا همون burst

2. تعداد تشکر ها ازsrashedian به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)