-
March 20th, 2024, 00:48
عضو جدید
درخواست سرور اختصاصی gpu ایران
درود و سال نو پیشاپیش مبارک باشه.
سرور مجازی ( اختصاصی ) گرافیکی ایران میخوام که بشه توش گیم، پلی داد.
گرافیک خیلی باالا نیاز ندارم
این حداقل مشخصاتی که بازی زده :
بودجه ماهانه: 700- 800 هزار تومان
DirectX® 12 capable 3 GB GPU NVIDIA® GeForce® GTX 900 series AMD™ GCN 4th gen Intel® Iris® Xe Graphics Shader Model 5 or greater
CPU: 4 Cores, 3.0 GHz processor 4th Generation Intel® Core™ Haswell AMD Ryzen™ Zen
Ram: 8 GB
ویرایش توسط Riko : March 20th, 2024 در ساعت 00:49
-
-
March 20th, 2024 00:48
# ADS
-
March 22nd, 2024, 23:01
عضو جدید
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی gpu ایران
Up............
انگار کسی نبود
آفر مد نظر هم دارید علام نمایید لطفا با قابلیت تست سرور
سپاس
-
-
March 23rd, 2024, 00:56
سرور ایران بعید میدونم بتونید پیدا بکنید چون تقاضا خیلی کم هستش کلا موجودیش اگه باشه هم خیلی محدوده
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
March 23rd, 2024, 02:19
بنظر من برای این گرافیک ک نام بردید استوک بردارین به نفع خودتونه تا اینکه اجاره کنید چون واسه هیچ طرف نمیصرفه
-
تعداد تشکر ها از Sajad.Parsa به دلیل پست مفید
-
March 23rd, 2024, 10:51
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Riko
درود و سال نو پیشاپیش مبارک باشه.
سرور مجازی ( اختصاصی ) گرافیکی ایران میخوام که بشه توش گیم، پلی داد.
گرافیک خیلی باالا نیاز ندارم
این حداقل مشخصاتی که بازی زده :
بودجه ماهانه: 700- 800 هزار تومان
DirectX® 12 capable 3 GB GPU NVIDIA® GeForce® GTX 900 series AMD™ GCN 4th gen Intel® Iris® Xe Graphics Shader Model 5 or greater
CPU: 4 Cores, 3.0 GHz processor 4th Generation Intel® Core™ Haswell AMD Ryzen™ Zen
Ram: 8 GB
دوست عزیز، حتما توجه کنید که تیم هایی که کیس سرورشون رو مجهز به کارت گرافیک میکنن، معمولا کارتگرافیک های بسیار قوی، نصب میکنن تا حداقل بتونن یه سود کمی با اجاره اش بدست بیارن. فرضا دانشگاه تهران-شمال، به دانشجوهاشون هم کیس با کارت گرافیک ارایه بده، برای یکساعت، دومیلیون تومن میگیره که این قیمت، واقعا مفته. چون در یکساعت، انیمیشن نود دقیقه ای رو میتونن رندر بگیرن که برای دانشجوها شاید دهها میلیون، بصرفه بشه وگرنه شاید نزدیک یکماه، رندرشون زمان ببره تا بتونن خروجی کارشون رو ببینن و باز مجددا ادامه ی کار.
شما باید از تو دیوار، یه کیس دست دوم بخرید، یه کارت گرافیک دست دوم بخرید و یه هارد آبکند و برید داخل دیتاسنتر ها کولو کنید.
اگر میخوایید کارتون راه بیفته، متد بالا، ارزون ترین روش ممکن هست.
پیروز باشید
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید
-
March 23rd, 2024, 11:40
عضو جدید
با قیمتی که شما سرویس میخواهید بعید میدونم حتی بدون گرافیک هم بتونید پیدا کنید.
نمیدونم کارتون در چه حد هست اما یه سروی شرکت هستند که سرور پردازنده ( هم cpu و هم gpu ) روزانه اجاره میدند اما اونا هم هزینه بالایی دارند مثلا از روزانه 1.700.000-1.800.000 شروع میشه به بالا ، من برای هوش مصنوعی نیاز به پردازنده داشتم و یک هفته یکی از سرویس هاشونو گرفتم . اگر کارتون با اونا راه میوفته میتونید بگیرید
-
تعداد تشکر ها از RayanPartoCo به دلیل پست مفید
-
March 24th, 2024, 21:47
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
Sajad.Parsa
بنظر من برای این گرافیک ک نام بردید استوک بردارین به نفع خودتونه تا اینکه اجاره کنید چون واسه هیچ طرف نمیصرفه
بحث مکان هست.
چون قرار نیست یک عدد باشه و بعد مدتی نخواهیم استفاده کنیم.
و اینکه وضعیت اینترنت متاسفانه افتضاحه ، سرور حداقل وضعیت از اینترنت و سرعت بهتری دارن.
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
demonvictor
دوست عزیز، حتما توجه کنید که تیم هایی که کیس سرورشون رو مجهز به کارت گرافیک میکنن، معمولا کارتگرافیک های بسیار قوی، نصب میکنن تا حداقل بتونن یه سود کمی با اجاره اش بدست بیارن. فرضا دانشگاه تهران-شمال، به دانشجوهاشون هم کیس با کارت گرافیک ارایه بده، برای یکساعت، دومیلیون تومن میگیره که این قیمت، واقعا مفته. چون در یکساعت، انیمیشن نود دقیقه ای رو میتونن رندر بگیرن که برای دانشجوها شاید دهها میلیون، بصرفه بشه وگرنه شاید نزدیک یکماه، رندرشون زمان ببره تا بتونن خروجی کارشون رو ببینن و باز مجددا ادامه ی کار.
شما باید از تو دیوار، یه کیس دست دوم بخرید، یه کارت گرافیک دست دوم بخرید و یه هارد آبکند و برید داخل دیتاسنتر ها کولو کنید.
اگر میخوایید کارتون راه بیفته، متد بالا، ارزون ترین روش ممکن هست.
پیروز باشید
بله ، من زیاد تو اینترنت جستجو کردم به نتیجه مطلوبی نرسیدم ولی نزدیک شدم.
این روش که فرمودین ، فکر خوبیه ولی من زیاد سر در نمیارم سرور و شبکه دقیق باید چکار کنم و کجا برم؟ یعنی باید به دیتاسنترها حضوری برم و تحویل بدم ؟
و سرعت سرور دارن ؟
-
-
March 25th, 2024, 10:39
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
Riko
بله ، من زیاد تو اینترنت جستجو کردم به نتیجه مطلوبی نرسیدم ولی نزدیک شدم.
این روش که فرمودین ، فکر خوبیه ولی من زیاد سر در نمیارم سرور و شبکه دقیق باید چکار کنم و کجا برم؟ یعنی باید به دیتاسنترها حضوری برم و تحویل بدم ؟
و سرعت سرور دارن ؟
با سلام
سرور خرید میکنید و بعد به صورت حضوری به مراکز داده یا شرکت های واسط مرکز داده ها جهت کلوکیشن ارائه میکنید.
در بخش درخواست کلوکیشن هم درخواست بدهید شرکت های واسط خدمت شما آفر ارائه میکنند.
واحد کلوکیشن نیز یونیت است و هرچه تعداد یونیت کیس (سرورتان) کمتر باشد در دراز مدت به صرفه تر خواهد بود، ترجیحا نیز باید استاندارد تهیه نمائید.
با واحد مشاوره ما میتوانید تلفنی یا تیکتی در ارتباط باشید : http://www.roobinaserver.ir/Contact-Us.php
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید