نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
دیتاسنتر سرور مجازی نمیفروشه میتونی استعلام بگیری الان قبلا بله در خصوص لینک درسته ما تعهد لینک مان برای هر ماشین مجازی پورت 1 گیگ روی 200 مگ هست و برای پورت 10 گیگ روی 500 مگ بیشتر از این اصلا پهنای باند رو باز نمی کنیم نیاز مشتری بیشتر از این هم نمیشه در خصوص لینک بله میتونید استعلام بگیرید از دیتاسنتر که من لینک و رنج اختصاصی خودم رو دارم یا نه شما انتظار دارید کل پورت 1 گیگ رو برای شما آزاد بگذاریم که این 100 درصد اشتباه و ما هیچ وقت همچین کاری رو نمی کنیم ولی پشتیبانی حداقل داریم پیگیری می کنیم شما همه رو جمع ببند ببین چقدر میشه 300 در مورد ترافیک 150 ترابایت باز ما افر داریم می توانید پنل ابری خریداری کنید روی 150 ترابایت 350 امکان ارائه هست کمتر از این واقعا ارزش ندارد برای ما
من خودم 2 تا مجازی مستقیم از امین دارم ! الان تکمیل شده و فروش نداره ...
به هر حال ممنون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط umizban نمایش پست ها
از دیتاسنتر تک نت 100 مگابیت ددیکیت میتونیم بهتون ارائه کنیم ماهانه 8.000.000 تومان

رسپینا هم میتونیم بهتون اشتراکی در صورتی که تعهد مصرف بالای ترافیک داشته باشید ترابایتی 190.000 تومان ارائه کنیم

در تماس باشید

https://t.me/abrche_support
اگر از دیتاسنتر دیگری دارید افر بدید این دو دیتاسنتر کیفیت ندارن و به عبراتی ریختن پول در سطل زباله هستش

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط meysam021 نمایش پست ها
سلام ، 6 سرور پورت 10 گیگابایت اختصاصی موجود است.
درصورت نیاز به تست میتونید تلگرام یا واتساپ پیام بدید سرور اختصاصی بصورت تست ارائه شود.
شماره تماس : 09032088417
لطفا دیتاسنتر اعلام بکنید