درود بر شما
پیرو پیام اخیر شما در مورد تفاوت موجود در اطلاعات ارائه شده در وبسایت ما، ابتدا از شما بابت توجه و دقت نظرتان تشکر میکنم. در رابطه با نکتهای که مطرح کردید، مایلم توضیحاتی ارائه دهم.
موضوع مربوط به تغییر آیپی که در سایت به عنوان یک خدمت رایگان ذکر شده است، جزو بروزرسانیهای اخیر ما در راستای ارتقای کیفیت خدماتمان است. پیش از این، این امکان به صورت یک افزونه با هزینه اضافی ارائه میشد، اما در راستای بهبود تجربه کاربری، اکنون این خدمت به صورت کاملاً رایگان در تمامی پلنهای جدید سرورهای مجازی انگلستان فراهم آمده است.
با عنایت به اینکه این تغییرات جدید به نظر میرسد هنوز در بخش خرید سایتمان منعکس نشده است، این موضوع را فوراً با تیم فنی ما در میان خواهم گذاشت تا اطمینان حاصل شود که اطلاعات مربوط به سرویسها و پلنها کاملاً دقیق و بهروز هستند.
از شما بابت اطلاعرسانی و همکاریتان قدردانی میکنم و تضمین میدهم که تیم نوین وی پی اس متعهد به ارائه بالاترین سطح خدمات و پشتیبانی به مشتریان گرامی است. در صورتی که سوالات بیشتری دارید یا نیازمند کمک هستید، با ما در ارتباط باشید
با احترام،
تیم نوین وی پی اس
---
- - - Updated - - -
درود بر شما
پیرو اطلاعرسانی قبلی شما در خصوص تغییر آیپی رایگان در پلنهای سرور مجازی ما، خوشحالم اعلام کنم که این موضوع در وبسایت ما اصلاح شده است. اکنون اطلاعات دقیق و بهروز در دسترس همه کاربران قرار دارد.
از توجه و همکاری شما سپاسگزارم و تضمین میکنم که تیم نوین وی پی اس همیشه به دنبال ارائه بهترین خدمات و پشتیبانی به مشتریان خود است.
با احترام،
تیم نوین وی پی اس