-
December 2nd, 2023, 17:42
عضو انجمن
خرید سرور اختصاصی هتزنر فوری
سلام
دوستان من تعدادی سرور اختصاصی میخواستم از دیتاسنتر هتزنر، اما موارد بسیار مهمی رو دارم که بگم قبل از ارسال افر بخونید:
1- پنل جداگونه از سرویس هاتون داشته باشید و این سرورا داخل اون ثبت بشه، نمیخوام بخاطر ابیوز کپی رایت که گاها میگیریم بقیه سرورهای شما تحت تاثیر قرار بگیره
2- بدون مالیات و کارمزد منصفانه باشه
3- پشتیبانی پاسخگو داشته باشه
مرسی و منتظر هستم، و مجدد تاکید میکنم موارد رو بخونید
-
تعداد تشکر ها از ColdWorld به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2023 17:42
# ADS
-
December 2nd, 2023, 19:26
پاسخ : خرید سرور اختصاصی هتزنر فوری

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
سلام
دوستان من تعدادی سرور اختصاصی میخواستم از دیتاسنتر هتزنر، اما موارد بسیار مهمی رو دارم که بگم قبل از ارسال افر بخونید:
1- پنل جداگونه از سرویس هاتون داشته باشید و این سرورا داخل اون ثبت بشه، نمیخوام بخاطر ابیوز کپی رایت که گاها میگیریم بقیه سرورهای شما تحت تاثیر قرار بگیره
درود وقت بخیر
قابل انجام می باشد.
لطفا در ارتباط باشید باهم صحبت کنیم کارمزد هم توافقی خواهد بود.
از طریق آیدی تلگرام در ارتباط باشید.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
December 6th, 2023, 10:28
عضو انجمن
سلام روز بخیر
هستیم در خدمتون با ٨ سال سابقه میزبانی وب
در تلگرام در ارتباط باشید برای پنل کاستومایز
buytechno@
-
-
December 7th, 2023, 18:03
عضو دائم
سلام
البته فرمودید هتزنر اما اگر صرفا کشور آلمان مد نظر است و دیتاسنتر دیگری بجز هستزنر در آلمان مناسب میباشد برای شما ، در خدمتتون هستیم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
December 7th, 2023, 19:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
سلام
در خدمتیم
-