عرض سلام مجدد. فرمودید که مشکل اجرا شدن تیل واتچ وجود داره، الآن بعد از مواردی که گفته شد، اونرو انجام دادید و همچنان، تیلواتچ اجرا نشد؟
عرض سلام مجدد. فرمودید که مشکل اجرا شدن تیل واتچ وجود داره، الآن بعد از مواردی که گفته شد، اونرو انجام دادید و همچنان، تیلواتچ اجرا نشد؟
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
سلام مجدد. مواردی که فرمودید بصورت کامل انجام شد اما همچنان این مورد: Waiting for the system to finish booting... وجود داره.
روی سرور های خارج از ایران (آلمان) اصلا موردی نیست اما سرور های داخل ایران این مشکل برام پیش میاد. خیلی وقتا برای آپدیت هم مشکل داریم. (طبق تجربه های اخیر، بعد از اجرای Account Migration بین دوتا سرور سی پنل، برای سرور مقصد این مشکل پیش میاد)
الان میخوام یک سرور جدید کانفیگ کنم که این موضوع رو تست کنم مطمئن بشم از همین مسئله هست یا خیر اما تداخل بسیار زیادی داریم در اتصال به پکیج های نصب سی پنل و کلودلینوکس و تا این لحظه حتی موفق به نصب سی پنل جدید هم نشدم! (بجز دی ان اس های عبور از تحریم مثل شکن، اگر مسیر دیگری برای نصب این موارد در سرور های ایران هست لطفا منم در جریان بذارید. تشکر از شما)
سلام
اگر از سرویس بشکون استفاده میکنید گویا مشکل تداخل دارد، آن را حذف کنید و مجدد تست کنید.
در غیر اینصورت مشکل را با پشتیبانی لایسنس (جناب سنجری کانفیگ سرور) در میان بذارید.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)