سلام.
جدیداً بانک پارسیان ویزا کارت صادر می کنه ! کسی میدونه چجوریه ؟؟
كارت ارزي ويزا
سلام.
جدیداً بانک پارسیان ویزا کارت صادر می کنه ! کسی میدونه چجوریه ؟؟
كارت ارزي ويزا
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
قبلا تو انجمن یه تاپیک در موردش زدن دوستان و اطلاعات تکمیلی درش قرار گرفت
سرچ کنید تا تاپیکش را پیدا کنید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
باز یه مدت میدن و بعدش بلاک میشه و پول مردم به باد میره ....
قبلا هم چند بانک داخلی همین کار رو کردند و نتیجه ـش رو هم دیدیم
پ.ن. : چطوری جناب سوری ؟ زندگی خوش میگذره ؟
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
توصیه می کنم اصلا حساب بانکی برای این کار باز نکنید.فقط اگر خارج از کشور هستید یا آشنای نزدیک دارید حساب باز کنید.
کارت های فیزیکی قابل شارژ بگیرید که همه جوره خیالتون راحت باشه.
الان هم که دیگه مد شده هر جا میگن کارت مستر یا ویزا همه میان می پرسند میشه باهاش pp وریفای کرد
یکی نیست بگه با هر کارتی که قابلیت واریز و برداشت و صورتحساب داشته باشه میشه اما خب pp به کار نمیاد زیاد !
هرجایی که امنیت قابل قبولی نداره که اطلاعات کارت را بهش بدی و یا می خوایی بنا به دلایلی شارژ اضافی نشی از pp استفاده کنید.
وگرنه این کارت ها حودشون که یه کارمزد میگیرن چه کاریه یه کارمزد هم به پی پال بدیم !
نمیشه اطمینان کرد
آمریکا داره تحریم ها رو علیه ایران شدید تر میکنه ( همین چند روز پیش یکی از مقامات آمریکایی رفته بود امارات برای مذاکره علیه ایران )
اصلا قابل اعتماد نیست مخصوصا ویزا که آمریکاییه
این بانک رو نمیدونم ولی سامان ویزا صادر میکنه و حداقل واگزاری هم یک هزار دلار هستش.
از یک بانک اذربایجانی میگیرند.
بانک که بیکارن یست برای 10 هزارتومن خودشو علاف بکنه.
ولی این سیستم رو من پیگیر شدم میگفتند که حتی خارح از کشور اگر مشکلی پیش اومد نباید مستقیم با ویزا تماس بگیرید
حتی با بانک اذربایجانی هم نباید تماس بگیرید
یک شماره فکستنی داده بودند که تماس بگیرید.
البته نمیدونم 27*7 باشند یا نه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)