نقل قول نوشته اصلی توسط 8110829 نمایش پست ها
سلام دوست عزیز میتونین پنل نصب کنین روش اونجوری کاربر تعریف کنین راحتتره میتونین انواع محدودیت ها تک کاربر . محدودیت حجم و ...
اگر منظورتون وی تو ری هست باید بگم که روی سرور خارجی دیگه جواب نمیده . باید یه سرور ایران هم بگیرم بقلش تانل بزنم و.....
خب این به درد کسانی میخوره که قصد فروش دارن و.
من میخوام تعداد محدود کاربر ازش استفاده کنیم . اگر پنل منظورتون چیزه دیگری هست ممنون میشم بگید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Roka نمایش پست ها
حب با یه کاربر همه وصل شن دیگه
یوزر بدون محدودیت ساختی
وصل نمیشن همزمان ؟

- چه سیستم عاملی نصب کردین ؟
خب اونم میشه . اخه قصدم این بود اگر خواستم یکی رو ببندم یا حذفش کنم دیگه مجبور نشم همه رو ببندم . الان اگر قرار باشه یه دونه یوزر بسازم و به همه بدم ( بله مشکلی هم نداره همه صل میشن ) ولی اگر بخوام یکی از مصرف کننده ها رو قطع کنم باید همه رو عوض کنم

سیستم عاملش اوبنتو هست . با برنامه پو تی هم دستور ها رو میزنم
الان با توجه به خواسته من ایا راهی هست بتونم یزور بسازم و محدودیت هم واسشون ایجاد کنم ؟ مثل مصرف ؟ یا حداقل ببینم کدوم یوزر چقدر مصرف میکنه ؟
کانفیگ وی تو ری رو سرور خارجی دیگه جواب نمیده. یعنی کانفیگ انجام میشه دسترسی رو میده اکانت هم میسازی . ولی جواب نمیده . باید سرور ایران بگیرم کنارش و تانل بزنم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط firebox نمایش پست ها
این مشکل به خاطر کاراکتر غیر استاندارد توی دستور تاپی شماست، اگر دستور رو از جایی کپی کردی بعضی کاراکتر هایی مثل - یا " تو ظاهر شبیه هم هستن، اما توی ترمینال فرق دارن.
راه حل اش اینکه دستور رو به جای کپی کردن، توی ترمینال خودت تایپ کن.
والا تایپ میکنم . مگه کد دستوریش غیر اینه ؟ adduser اون 3 تای قبلی رو با همین ساختم