-
May 20th, 2023, 20:21
پاسخ : کمک کامپیوترم ویروسی شده

نوشته اصلی توسط
mahdido861
آقا ممنون کمک خیلی بزرگی کردی.
برم ببینم بقیه فایلها رو هم میشه با این decryptor رمزگشایی کرد.
بازم بابت وقتی که گذاشتی ممنونم ازت.
- - - Updated - - -
آقا شرمنده فقط یه موردی
توی سایت Kaspersky نسخه های مختلفی وجود داره
Kaspersky Antivirus
Kaspersky Internet Security
Kaspersky Total Security
کدومش رو باید نصب کنم؟
خواهش میکنم
Kaspersky Antivirus نسخه کاملی نیست و حفاظت کامل نمیکنه. پیشنهادم یا Kaspersky Internet Security هست یا Kaspersky Total Security
-
تعداد تشکر ها از connector به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2023 20:21
# ADS
-
May 20th, 2023, 20:35

نوشته اصلی توسط
connector
خواهش میکنم

Kaspersky Antivirus نسخه کاملی نیست و حفاظت کامل نمیکنه. پیشنهادم یا Kaspersky Internet Security هست یا Kaspersky Total Security
از نظر مقابله با باج افزار بین Kaspersky Internet Security و Kaspersky Total Security کدومش قویتر عمل میکنه؟ البته میدونم Kaspersky Total Security نسخه کاملتری هست اما آیا از نظر مقابله با باج افزار هم قویتر از Kaspersky Internet Security عمل میکنه؟ چون میخوام لایسنس بخرم براش میپرسم که لایسنس اونی که بهتر هست رو بگیرم.
-
-
May 20th, 2023, 20:52

نوشته اصلی توسط
mahdido861
از نظر مقابله با باج افزار بین Kaspersky Internet Security و Kaspersky Total Security کدومش قویتر عمل میکنه؟ البته میدونم Kaspersky Total Security نسخه کاملتری هست اما آیا از نظر مقابله با باج افزار هم قویتر از Kaspersky Internet Security عمل میکنه؟ چون میخوام لایسنس بخرم براش میپرسم که لایسنس اونی که بهتر هست رو بگیرم.
از نظر مقابله با باج افزار تفاوتی بین Kaspersky Internet Security و Kaspersky Total Security وجود نداره.
-
تعداد تشکر ها از connector به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2023, 21:28
عضو انجمن
Advanced SystemCare Ultimate
این رو نصب کنید نتیجه رو اعلام کنید
-
-
May 21st, 2023, 12:47