به نظرم «آزادی» یه کلمه ای هست که فقط در حد اسم قشنگ و مقدس هست. این حس رو شما هیچ کجا در حد 100% نخواهید داشت.
فقط تو ممالک مختلف این درصد حس شدنش متفاوت هست. یه سری جاها اصلا حس نمیکنی)) بعضی جاها هم کم و بیش....
چیزی که منو به عنوان یه شهروند تو بریتانیا اذیت میکنه همین بحث استفاده از اطلاعات من هست ، بطور مثال گوگل و شرکت متا و... با تحلیل و بررسی اطلاعات من مدام در حال نمایش تبلیغات در صفحات شبکه مجازی من هستند.
حالا یه سری ها میگن خوب چیه ؟! متا و گوگل هم باید نون بخوره دیگه ؟!
منم میگم اوکی، ولی ای کاش فقط در همین حد بود ، فردا اطلاعات من به سازمان های دیگه یا مواقع حساس فروخته نشه ، صلوات))))
حالا همین هم تو ایران هست.
منتها شرایط و توانایی انجام به این وسعت و دقت نیست.
ولی در حد خودش برادران ِ ما کم زحمت نمیکشن.
جدایی از شنود ، مدام در حال ایجاد محدودیت و ... هستن که دیگه نیاز به کِش دادن ِ این مورد تو این تاپیک نیست.
در مورد جمعیت انگلیس هم باید عرض کنم که نزدیک 67 میلیون نفر انگلستان، ایرلند شمالی و ولز و اسکاتلند جمعیت داره. این عددی که شما گفتین درست نیست و با کارت ملی انگلیس))) میتونی خیلی راحت به همه این کشورها مسافرت کنی بدون ویزا و پاسپورت.
اما دوست ِ من، در این که ما ایرانی هستیم و هرکجا باشیم دلمون با ایرانه شکی نیست. ولی اینکه بخوایم این دوزِ وطن پرستی رو اینقدر ببریم بالا که چیزای دیگه رو نبینیم خوب نیست. باور کنید من از شما بدترم. من حتی خیلی از اینا رو نگاه هم نمیکنم! (این بده ، اسمشو اینجا میذارن نژاد پرستی)
باور کنید دغدغه هایی که ماها داخل کشور داریم، اینجا ندارن.
هرچند سبک زندگیشون کلا با ما ایرانی ها فرق میکنه ....
اما ما واقعا در مقابل اینجا عقبیم. خیلی هم عقبیم.....
اگر یک پوینت مثبت نسبت به اینا داشته باشیم 10 تا پوینت منفی داریم درمقابلش
و این واقعا عذابه.
در اخر، مگه ما از زندگی چی میخوایم ؟
چیزی جز ارامش و شادی ؟
ارامش که میگم شامل امنیت میشه، امنیت جانی، شغلی ، مالی و. .. رسیدن به اهداف و ارزو ها ....
که دنبالش میشه شادی....
واقعا چند درصد امکان پذیره تو ایران ؟!
نمیشه ... بخوایم تایپ کنیم باید تا 100 صفحه بریم. فکر میکنم باید یه room بزنیم تو کلاب هاوس کلی بحث کنیم
و حیف که هیچ وقت اینچیزا دردی رو دوا نمیکنه :-(