الآن این نوشته آنتی‌دیداس بعد هم میگه آفر فقط با این مشخصات، لطفا دقت کنید سروری که میخوان، اگه برای گیمینگ باشه، حتما آنتی‌دیداس باشه. چون در غیراینصورت هم مشتری ضرر میکنه و هم شما باید پاسخگوی تاپیک بعدی دوستمون باشید. چون براشون مهمه که دقیقا مشخصاتی که گفتن رو تهیه کنن. فقط من همچنان بعید میدونم که مشخصات سرور دوستمون که آنتی‌دیداس هست رو بشه به این سادگیا ارایه‌کرد.

الآن سرورهای تلگرام هم آنتی‌دیداس نیست. برای گیت‌هاب هم نیست. چقدر عجیب. الآن ممکنه خیلی ارایه دهنده ها بگن ما سرورهامون آنتی دیداسه. احتمالا چندتا فایروال گذاشتن و دیداس هم ندیدن یا اگر دیدن، در حد نبوده و کلا سفارش این دوستمون اگه دقیق نباشه، هم هزینه ای که میکنه ممکنه از جیبش بره و هم ارایه‌دهنده نمیتونه بازگشت هزینه بده و مراما هم خود مشتری قبل از خرید اعلام میکنه. معمولا برای گیمینگ هم اگر هستش، بگن که خب سرویس دقیق تری میتونن بگیرن.

دوستان یک کلمه ای رو من بگم توی درخواست سرویس هاتون ممبعد بگید، خیلی کمک میکنه و اون هم اینه که بگید به شرط استفاده. خیلی از ارایه دهنده ها سرویس میدن مطابق قوانین خودشون و صنف هم هستش. اما حقیقتا مشتری نمیتونه از اون سرویس استفاده کنه. این کلمه ی به شرط استفاده خیلی کمک میکنه.

من اگر شما یک شرکت باشید و بودجه ی زیرساختتون رو بدونم، میتونم یه شبکه با احتصاب تحمل دیداس دقیق رو بهتون تضمین بدم و به شرط استفاده، براتون مدیریت کنم. سروراختصاصی هم از هر دیتاسنتری بود موردی نداره. اما باید بودجه مشخص بشه.

معمولا سروراختصاصی ها گاها برای اینکه آنتی دیداس بشن، آنتی‌اینترنت و آنتی‌اینترانت و آنتی‌نتورک میشن b-) و به اسم آنتی دیداس فروخته میشن. هوالباقی