نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: انقدر ایران رو نقد کردید، حالا تحویل بگیرید. کانادا رسما اینترنت شهرونداشو ترکوند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن demonvictor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,086
    تشکر تشکر شده 
    458
    تشکر شده در
    344 پست

پیش فرض انقدر ایران رو نقد کردید، حالا تحویل بگیرید. کانادا رسما اینترنت شهرونداشو ترکوند

یه سری ویدیو از جوونای کانادا داره تو اینترنت پخش میشه که دولت قراره دیگه به تمام صدا ها و تماس ها و صوت هایی که به هر نحوی از اینترنت رد میشن به شکل قانونی گوش بده و صداشون درومده وو ازین داستانا.

داخل سنا یه لایحه هم تصویب شده که کلا اینترنتشون وقتی میری تو یوتیوب، محتوای کانادایی نشون بده و رسما خفن ترین نوع سانسوره. اسپاتیفایی و توییترو همینطور بگیرو برو. یعنی سانسور و کنترل به قوی ترین شکل ممکن. دیگه تموم شد. هم لایحه اش تصویب شد هم فدرالی شد.

قشنگ کرد تو خاطرات شهروندانشو بچه هایی که میگفتن ایران ترافیک اینترنتش بیشتر از دو ترابایت نمیشه .

از چه ایديولوژی دفاع میکنید؟ اصلا تو موضوع نیستید، فقط میگید صیانت.

آخ آخ دلم برای اون ایرانیایی که بخاطر طرح صیانت، پا شدن رفتن کانادا میسوزه . نگران نباشید تا چند وقت دیگه هم بخوان با خانواده شون تو هرجای دنیا تماس تصویری بگیرن، باید مخاطباشون بیان کانادا تا بتونن تماس تصویری بگیرن. خیلی دور نیست. حالا هی پاشید جمع کنید باز برید کانادا

اصلا تو موضوع نیستید فقط میایید تخریب و تضعیف. کجای کاری.

طرف فقط بلده بیاد جلوی من از انگلیس صحبت کنه که کل کشورو دولتو مملکتو بگیرو ببندو اندازه خراسان ماهم نمیشن، تازه تو همونشم موندن، میاد میگیره پشتش، شروع میکنه مقایسه کردن با ایران.

یارو کلا کشورش ۳۸ میلیونه مونده توش. تازه اونم همه مهاجرن که مهاجراشونم اکثرا هم که از کشور ما رفتن، همه شون از همین قشر مدرک گیرا هستن.

تو لینکدین پست گذاشته بود فرارمغزها، بعدا ریختن روش فهمید که اونا مغز نبودن. همه مدرک دارا بودن.

مغز ندیدید. اصلا تهرانی مقدم و احمدی روشن و ... مغز هارو طرف نمیشناسه، فقط به این مدرک گیرایی که رفتن اونور برگشته میگه مغز.

بیایید پایین.

تولید محتوا هم نمیکنید تو انجمن مون یکم بکشید بالا کارو. فقط کپی‌اختصاصی‌نویسی میکنید. روش های بهینه سازی سایت رو، به هر شکلی بوده کلماتشو تغییر داده، بعد میگه محتوا نویس اختصاصی. کپی های اختصاصی ننویسید تو انجمن، بجاش محتوا بدید ببینیم چی دارید میگید.

ارایه دهنده اومده به من میگه، همه اش اسپم میدی. آخه متفکر، من دارم هزینه میکنم محتوا مینویسم تو انجمن، برا تو که بری کسب درآمد کنی ازش.

میاد رو پست من، بعدش میگه من با تو صحبتی ندارم.

برای کار طراحی سایت هم، یه چیز درست و حسابی، نه ازین اثر های هنری وردپرسی این شرکت مرکتا، بیایید من هستم.

جدیدا چقدر این شرکت وردپرسیا، دارن کارآموز میگیرن، مفتی سایتای مشتریاشونو میدن این کاراموزا درست میکنن

یکی از همینا هم اونسری میخواست سره بحثو باز کنه، که باز نکرده برگشت گفت، من دیگه صحبتی ندارم

حرف رو از کجا به کجا کشوندم. از خبر رفت به رپورتاژو تخریبو تبلیغ.
    ویرایش توسط demonvictor : May 7th, 2023 در ساعت 15:20
    قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)

2. تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)