با درود
نیاز به یک یونیت کولوکیشن از دیتاسنتر آسیاتک(برج میلاد رو دارم)
دوستانی که ارائه میدهند توجه داشته باشید هزینه ای پی رو اعلام کنید و همچنین هزینه خرید ترافیک متقارن هم اعلام کنند
نیاز به یک یونیت کولوکیشن از دیتاسنتر آسیاتک(برج میلاد رو دارم)
دوستانی که ارائه میدهند توجه داشته باشید هزینه ای پی رو اعلام کنید و همچنین هزینه خرید ترافیک متقارن هم اعلام کنند
قابل ارائه است
هر ایپی 60 هزارتومان
کولو 2400 هزارتومان
برای وی پی ان ... با بخش فروش مکاتبه کنید
قیمت ها در سایت اپدیت نیست
https://servervds.com/
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
درود
از دیتاسنتر اسیاتک برج میلاد قابل ارائه است
https://hostbaran.com/cp/store/iran-...?pid=15&gid=35
⚫️نادان کتاب دید و خیال کرد عالم است
خودبین به کشتی نشست پنداشت ناخداست⚫️
شما سروراختصاصی اجاره میخوایید که داخل آسیاتک کلوکیشن شده باشه یا اینکه میخوایین خودتون کولوکیت کنین؟ اگه میخوایید خودتون کولوکیت کنید که برادر اینا هیچکدوم رک ندارن. برای همین نمیتونن بهتون مستقیم کولوکیت بدن براهمین واسطه ان. دوست عزیز کیس ات رو بردار ببر بذار آسیاتک. باید باخودشون عقد قرارداد کنی دوست من. چرا دنبال این هستید که بعدا تاپیک بزنید که فلان ارایه دهنده باش به مشکل خوردید.
اگه دنبال سرور اجاره ای که داخل آسیاتک کولوکیت شده باشه هستید بحث فرق میکنه. در غیراینصورت، کارتون اشتباست.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
با درود
از دیتاسنتر آبان تلکام در کلانشهر های شیراز، مشهد، قم، تبریز و همدان کلوکیشن یا اجاره سرور اختصاصی در خدمتیم.
آپلینک رک ها 10G/S و قابل ارتقا تا 40 G/S
زیرساخت برق n+1
ترافیک 1 به 1 و ترابایتی محاسبه خواهد شد.
امکان محاسبه پهنای باند نیز وجود دارد(پورت و پهنای باند کاملا اختصاصی)
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
یوزر saeed25 حقیقتا مورد تایید هستش و مجموعه شون بعنوان یک دیتاسنتر در اینجا حضور دارن و سرویس هاشون کاملا پایدار هست و یک معماری قابل اطمینان برای ارایه سرویس هاشون دارن.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
دوستان همچنان منتظر آقر های شما هستیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)