نقل قول نوشته اصلی توسط demonvictor نمایش پست ها
#زود_قضاوت_کردم

نقل قول نوشته اصلی توسط demonvictor نمایش پست ها
شما چه مستقیم خرید کرده باشی چه با واسطه، الآن مقایسه کنیم دیگه. تصور شما این باشه که مستقیم خریدید بازهم این فاکتور صادر میشد. چه از ارایه‌دهنده گرفته باشید چه خودتون مستقیم، شرایطی که ایجاد میشد تفاوتی نداشت. اصلا شما از هر فرد دیگه ای هم که میگرفتید، مگه تغییری تو مقایسه ایجاد میشد؟؟؟؟

باید یه فاکتوری باشه برای مقایسه یا نه؟؟؟ تفاوتی که میتونست براتون ایجاد بشه و الآن نشده و شما معترض هستید چیه؟ بابا دیتاسنتره. حرف نمیفهمه. هیچکسی هم هیچ قدرتی نداره برعکس سیاست های یه دیتاسنتر کار ببره جلو. پست اول تاپیک من رو چک کنید میبینید. گرونتر شاید ولی تفاوت دیگه ای نه. ابدا. به هیچ عنوان
آقا من میگم حرف شما درست
من وقتی با ایشون توی تلگرام خرید میزنم و میگم یه سرور با پینگ مناسب بده
این آقا باید بپرسه ترافیک یه ترا میخوای یا ۲۵ ترا که هیچی نگفتن اصن
من تمامی هزینه های که پرداخت کردم ۶۲۰ نومن بوده که شما سایتشون رک نگاه کنید سرور ۲۵ ترا ۶۲۰ تومن هست و سرور یه ترا ۷۲۰ تومن هست
وقتی خودش سرور یه ترا داده من چه اشتباهی کردم؟
من اگه نه تا سرورم پیش این شرکت نبود صد در صد همون لحظه ای که ترافیک تموم میشد اطلاع رسانی میکردن که فلان سرور ترافیکش تموم شده
میخوای تمدید کنید یا ساسپند کنم
که منم بر حسب بودجه ام میگفتم آقا صد گیگ بده ، ۲۰۰ گیگ بده
نه اینکه یهو به بهونه اون ۹ سرور اکانت باز بمونه و یهو بگن ۴ میلیون و نیم دیگه بده که ساسپند نشه همه سرورات !
ببین عزیز یا متوجه حرفای من نمیشید یا قضیه رو از جانب یه خریداری که ده تا سرورش رو ساسپتد کردن نمیبینید