نقل قول نوشته اصلی توسط sudo نمایش پست ها
اصلا قصد نداشتم جواب تاپیک شما رو بدم.
چون هر توضیحی بوده داخل تلگرام شخصی من به شما داده شده بود.
ولی چون یه موردی رو public کردین ، من وظیفه شخصی میدونم که جواب شما رو بدم تا باقی سرویس دهنده ها دچار همچین مشکلی نشن.
اول اینکه به شما آفر ترافیک نامحدود داده نشده ، تا جای امکان هم سرویس نامحدود ما ارائه نمیدیم و نخواهیم داد. ( این قضیه داخل سایتمون قابل مشاهده و تایید هست)

حتی اگر دروغ ِ شما هم راست باشه و من به شما صحبت از ترافیک نامحدود کرده باشم. وقتی همه سفارش های شما داخل پنل کاربری تون که تو سایت ما عضو شده بودین ثبت میشد و مشخصات پلان های ما داخل سایت درج شده که همگی آنها ترافیک محدود دارند دیگه چه بهانه ای دارید که نامحدود بوده؟!!؟!؟!؟!

ترافیک مازاد کاربران همیشه پایان ِ ماه میلادی محاسبه و فاکتور میشه و شما 88$ هزینه ترافیک مازاد سرورهاتون بوده و از اون جایی که هیچ اطلاعات درستی از خودتان داخل سایت ما ثبت نکردین و ما هیچ دسترسی به شما نداریم ، با یک بحث دوستانه در تلگرام شخصی من قرار بر این شد شما هزینه 88$ را تا چند روز آینده پرداخت کنید که با ترفند های مختلف اعم از قسم آیه و قرآن و جان مادر و .... وقت خواستید و بعد از اون حتی از ما درخواست بروزرسانی سرورهای شخصیتون رو داشتین که همگی توسط ما انجام میشد.
(یک آدم چقدر میتونه آماتور باشه که برای اینکه از پرداخت فاکتورش فرار کنه دست به قسم خوردن و ناله کردن بکنه :-) ) باور کنید من همون لحظه اول هم میدونستم باید 88$ رو خودم به جای شما بپردازم و ذره ای برای من این عدد مهم نبوده و نیست. ولی شما باید مسئولیت پذیر بودن رو یاد بگیرید و زحمت این کار افتاد گردن ِ من.

ما به شما بکاپ دادیم و شما دسترسی کامل به سرورها و بکاپ های سرویس غیر قانونی که راه اندازی کرده بودین داشتید. (چون که از قبل پسوورد روت سرورها برایتان ایمیل میشد و داخل پنل کاربری قابل مشاهده بودن)
پس بهتره قضیه رو وارونه جلوه ندید.
آقای علی مبنایی (یا مینایی) شما 88$ به مجموعه ما بدهکار هستید و تا پرداخت این عدد (که مستندات آن هم برایتان ارسال شده بود) شما در لیست سیاه سایت ما قرار میگیرید و حق استفاده از هیچ گونه خدماتی را ندارید.

این تاپیک توسط من دیگه پاسخ داده نخواهد شد.

- - - Updated - - -

دوست عزیز من نمیدونم شما چه هدفی رو با پست گذاشتن دنبال میکنید ولی بهتره برای گذروندن ِ وقتتون تاپیک های دیگه رو بچرخید.
صرفا جهت اطلاع خدمتتون عرض میکنم
اگر تو کشوری مثل انگلیس شما مشکلات مالی (هرچند خیلی کوچیک) داشته باشید تا برطرف کردن ِ این مشکل تو لیست سیاه بانکی این کشور قرار میگیرید.
اینکه حالا من به شرکت Xیا بانک Y بدهکارم ، شما من رو فقط از این شرکت و بانک بَن کنید یه بحث خنده دار و غیرمنطقی هست.

ما موارد مشابه با دیتاسنتر های ایرانی هم داشتیم که بخاطر مصرف مازاد کاربر از پهنای باند و ترافیک، سرور اختصاصی ما که در آن مرکز داده کولو شده بود تا پرداخت هزینه ترافیک مازاد یوزر مصادره شده بود و حتی دسترسی ما به ان دوره یک ماهه سرویس هم قطع شده بود.

در آخر اینکه نه بنده نیاز به تجربه های شما دارم و نه علاقه ای به شرکت در این تاپیک دارم.
خوشحال میشم خاطرات زیباتون رو داخل دفترچه خاطراتتون یادداشت کنید تا تاپیک دیگران.
وقت بخیر
جالبه ! طلبکار هم هستید شما !
اولا من با ایشون تمام سرویس هام رو از تو تلگرام خریدم و شما سرویس هارو برام صادر می‌کردید که من هیچ اطلاعی از پهنای باند ندارم
زمانی که یه سرویس پهنای باندش تموم میشه باید سرویس مورد نظر مسدود میشد
من کلا ۶ میلیون واسه ده تا سرور پول دادم که بعد گذشت فقط ۱۵ روز
یهو ۴ میلیون هم فاکتور می‌زنید که باید پول بدیم وگرنه همه سرور هات میبندم ؟
شما نهایت باید اون سرور رو مسدود می‌کردید نه همه اشون که باعث ضرر من بشید
اینجا هم تایپیک بنده است جهت شناختن شرکت های که سواستفاده میکنن و امیدوارم کاربران بهتر سایت شمارو بشناسن
بنده از صد تا هاستینگ پرسیدم که هم کار شما رو غیر اصولی تایید کردن و اینکه هزینه مازاد ترافیک باید به اطلاع کاربر می‌رسیده ک سرویسش بعد از گذشت ترافیک مسدود می‌شده
نه اینکه سواستفاده کنید
امیدوارم کاربران درست سایت خریدار رو انتخاب کنن

- - - Updated - - -

برادر من وقتی ده تا سرور خریداری میکنم .
ایشون از من نباید بپرسه چه ترافیکی مد نظرته ؟ .من نگفتم نامحدود
وقتی خودشون انتخاب کرده کدوم سرورم روی یه ترا ترافیک باشه
کدوم سرورم روی ۲۵ ترا
من ازشون سرویس یک به یک خریداری نکردم که بخوام اینقدر هزینه بدم
ایشون هم زمانی که بک آپ هارو انتقال میداد باید میگفت حجمش بالاست اینو میزارم رو ۲۵ ترا
بعد اینکه من وقتی ترافیک تموم میکنم
نباید اکانت رو مسدود کنه که مازاد مصرف نشه ؟ .
شاید مشتری مقابل نخواد مازاد مصرف کنه
این مشکل مشتریه که هیچ اطلاعی نداشته باشه از مصرف مازاد ؟
من چه میدونستم سرورم ۴ ترا مازاد مصرف کرده که یهو بخوام ۴ میلیون و نیم پول بدم بابت سروی که ۶۰۰ تومن پول دادم و بعد با تهدید کله اکانت هام رو مسدود کنن؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط demonvictor نمایش پست ها
خب. یه بررسی کنیم که دوستمون داره مغالطه میکنه یا داره دروغ میگه؟؟:

وقتی که میگن:

ببینید دوستان این جمله خیلی محکم، اشاره میکنه که این نوع سرویس رو نه سابق بر این ارایه دادن و نه ممبعد ارایه میدن. اگه با کلمات قبل از این جمله، منظور این حرفشون رو توجیه نکنیم، یعنی ایشون احتمال خیلی قوی دارن دروغ میگن به این علت که در تاپیک زیر:
کد PHP:
https://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=223608&p=1894534&viewfull=1#post1894534 
سرویس شون رو با این توضیحات ارایه دادن:

میبینید دوستان. متاسفانه، فضا ی این تاپیک رو به شکلی میبینن، که تصورشون این هست، فریب انسان ها کار ساده ایه. اما اینطوری نیست بچه ها.
متاسافانه حضور این افراد در این فوروم، باعث میشه که، هزینه های این انجمن، تبدیل به منافع شخصی این مدل ارایه‌دهنده ها بشه و این هزینه، شامل وقت گذاشتن همه ی ما و هستش. اما سودش داره این شکلی بین یکسری از افراد میرسه و متاسفانه تاپیک های این شکلی رو میبینیم که دوستمون، متضرر شدن.

ارایه‌دهنده های حرفه ای داخل این فوروم فعالیت میکنن که این کاربرا، به اقتصاد اونها هم به شکل غیرمستقیم، ضرر میرسونه.

بعید میدونم حداقل توی این انجمن بشه، با فریب، کاری رو پیش برد.

حالا اگر خواستید، بفهمید مغالطه چی هست، اگه تاپیک ادامه پیدا کرد، من با ذکر مثال از همین دوستمون، به شما آموزش مغالطه و تکنیک های دوستمون رو براتون قرار میدم
برادر من وقتی ده تا سرور خریداری میکنم .
ایشون از من نباید بپرسه چه ترافیکی مد نظرته ؟ .من نگفتم نامحدود
وقتی خودشون انتخاب کرده کدوم سرورم روی یه ترا ترافیک باشه
کدوم سرورم روی ۲۵ ترا
من ازشون سرویس یک به یک خریداری نکردم که بخوام اینقدر هزینه بدم
ایشون هم زمانی که بک آپ هارو انتقال میداد باید میگفت حجمش بالاست اینو میزارم رو ۲۵ ترا
بعد اینکه من وقتی ترافیک تموم میکنم
نباید اکانت رو مسدود کنه که مازاد مصرف نشه ؟ .
شاید مشتری مقابل نخواد مازاد مصرف کنه
این مشکل مشتریه که هیچ اطلاعی نداشته باشه از مصرف مازاد ؟
من چه میدونستم سرورم ۴ ترا مازاد مصرف کرده که یهو بخوام ۴ میلیون و نیم پول بدم بابت سروی که ۶۰۰ تومن پول دادم و بعد با تهدید کله اکانت هام رو مسدود کنن؟
والا که من صد جا سرور خریدم
بعد از مصرف ترافیک اکانت مسدود میشد و من نسبت به سرمایه ام خرید ترافیک میزدم و یا یه سرور جدید میگرفتم