-
April 25th, 2023, 15:26
عضو انجمن
پاسخ : شکایت از یک سابت خدمات سرور

نوشته اصلی توسط
shahr0kh
شدیدا دارن عصبیم میکنن .........
اول از همه یک اظهارنامه براشون بفرستید که بعدا ابراز بی اطلاعی نکنن. بعدش داخل متن اظهار نامه ثبت کنید که درصورت عدم تحویل خدمات مربوطه، از طریق مراجع قضایی اقدام میکنید.
همونروز یک دادخواست با عنوان تقاضای تقویم خسارت با تمام مستندات واریز مبلغ و اطلاعات براشون تنظیم میکنید.
اگه سرورمجازی بعنوان ویپی ان تهیه شده بود، یادتون باشه که شما برای اینکه دسترسی سایت هاتون محدود به یک آدرس آییپی بشه، این وی پی ان هارو تهیه میکردید و به کارمندانتون میدادید. بنابراین توجیه امنیتی داره این سرویسی که تهیه کردید و نگرانی بابت ویپی ان نداشته باشید.
تازمانی که تقویم خسارتتون برسه، شما دیگه سرور رو از جای دیگه تهیه کنید. زمانی که تقویم خسارتتون اومد، دادخواست تامین خواسته و تاخیرتادیه ارسال کنید. بابت اظهار نامه مبلغ ۴۰ هزار تومن هزینه شه. هزینه کارشناسی تقویم خسارت ممکنه تا ۲۰۰ هزار تومن هزینه داشته باشه و دادخواست تامین خواسته و تاخیر تادیه هم نزدیک ۱۰۰ هزار تومن. درون متن دادخواستتون هم تقاضای جبران هزینه های دادرسی رو ذکر کنید.
قطع به یقین به نتیجه میرسید. قطع به یقین.
این تاپیک رو هم ادامه ندید. فقط مطالعه کنید و انشالله برید به کارتون برسید.
- - - Updated - - -
در رابطه با تایید قوانین هم، به هیچ عنوان اهمیتی نداره که چه متن قوانینی یادداشت کردن. هیچ وب سایتی، هیچ گونه قدرت قانونگذاری نداره. تنها میتونن قوانین وضع شده ی مربوط به خدماتشون رو بازتاب کنن و هیچگونه قانونگذاری در جهت نحوه ی رسیدگی به شکایات و قوانین مربوط به تجارت و اقتصادی نمیتونن انجام بدن. بنابراین نگرانی بابت متن قوانین سایت نداشته باشید.
خداروشکر، هنوز کسی نمیتونه بعنوان یک سایت، برای خودش قانونگذاری کنه و از قوانینی که خودش وضع کرده، استفاده کنه.
ویرایش توسط demonvictor : April 25th, 2023 در ساعت 15:34
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
April 25th, 2023 15:26
# ADS
-
April 25th, 2023, 15:44

نوشته اصلی توسط
shahr0kh
شدیدا دارن عصبیم میکنن .........
خب کمترین کاری که میتونی بکنی اینه که اسمشو اینجا بگی از کی و از کجا گرقتی
-
-
April 26th, 2023, 17:17
عضو جدید
الانم ماجرا شده این که میگم بزنید به حساب شخصیم میگن میزنیم حساب کاربریتون …
داستانی داریم ها ما با اینا …..
-
-
April 27th, 2023, 23:13

نوشته اصلی توسط
shahr0kh
الانم ماجرا شده این که میگم بزنید به حساب شخصیم میگن میزنیم حساب کاربریتون …
داستانی داریم ها ما با اینا …..
وب داده رو میگی حتما ؟
-
-
April 28th, 2023, 10:52
عضو جدید
اسم شرکتو بگید تا بهتر بشه نظر داد
-
-
April 29th, 2023, 20:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Ringmoon
اسم شرکتو بگید تا بهتر بشه نظر داد
نوین هاست هستش
-
-
April 30th, 2023, 10:32
عضو انجمن
بخشی از پردازش های ذهن نوینهاست در جهت قانونگذاری:
نوین هاست این حق را برای خود محفوظ می دارد که استفاده از خدمات و محصولات را بررسی نموده و به اختیار خود آنرا لغو نماید.
پاراگراف پنجم بند ۵

مشترک مجاز نخواهد بود در مسائلی که در این توافقنامه روشن شدهاند شکایتی به دادگاه ارائه دهد.
پاراگراف اول بند ۱۴ قوانین
نه بابا؟ این قانون توسط نوین هاست لایحه شد و در صحن علنی مجلس، بیان شد و توسط شورای نگهبان تایید شد و به تصویب رسید و توسط قوه قضایی به این قانون نوین هاست، ادای احترام میکنند و مشترک را مجاز به شکایت نمیدانند.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
April 30th, 2023, 17:34

نوشته اصلی توسط
shahr0kh
نوین هاست هستش
خوب شد گفتی میخواستم سرویس بگیرم ازش.پشیمون شدم
-
تعداد تشکر ها از ali1150 به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2023, 19:52
اگر همون فردی است که اول نام خانوادگیش ن داره باید بگم سال 92 من یک سرور هتزنر از المان داشتم . اونموقع هیچی بلد نبودم تازه کار بودم بعد سرورم هنگ میکرد گاهی . این فرد فاکتور صادر میکرد بابت ری استارت سرور و 70 هزار تومان اون زمان میسلفید از من ! 70 تومن اونموقع یک میلیون الان بود
همون زمان یه نفر به من گفت از این فرد سرور گرفته و این شخص رو قالتاق خطاب میکرد
-
-
April 30th, 2023, 20:36
عضو جدید
من درک نمیکنم چرا این حرف و ….
مشکلی نیست ابتدا به حساب کاربری وبعد از ۱۵ روز کاری میتوانید درخواست برداشت به حساب دهید
اگر محتویات این تیکت حاوی اطلاعاتی مانند : پسورد و ... هست لطفا پس از اتمام کار آن را تغییر دهید.
برای اطلاع از آخرین اخبار، ما را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید:
Instagram
Telegram
تلفن : 02191070308 - 02149624
-